De organisatoren van de Kerstafette. Staand Alexander van der Sel, de kerstman, Stephan Kurtzahn, Joyce Thissen, ...... ,....... Zittend John Peters en Hélène Kok. | Foto: H.P. Kranenburg
De organisatoren van de Kerstafette. Staand Alexander van der Sel, de kerstman, Stephan Kurtzahn, Joyce Thissen, ...... ,....... Zittend John Peters en Hélène Kok. | Foto: H.P. Kranenburg Foto:

Kerstafette brengt kerstsfeer

Voor de derde keer werd Leiderdorp in kerstsfeer gebracht met de Kerstafette. Van donderdagavond 13 tot en met zondagavond 16 december was er van alles te doen in het dorp, met het aanstaande kerstfeest als rode draad. Het drukst was het zaterdagmiddag om 5 uur in de tuin van de Dorpskerk, toen daar de lichtjes in de kerstboom werden ontstoken, gevolgd door een samenzang. Een happening die altijd georganiseerd wordt door de Vrienden van het Oude Dorp. Maar ook de kerstmarkt op vrijdagavond en zaterdag bij Dorpskerk, het kinderkerstpark op zaterdag bij Brasserie Park en de optredens, concerten en toneelvoorstellingen op verschillende plekken in het dorp werden goed bezocht. Op de foto de enthousiaste Leiderdorpers die de trekkers waren de Kerstafette 2018.