Burgemeester Driessen met alle gedecoreerden. V.l.n.r. Wim Kanbier, Dick de Haas, Cees van Pernis, Laila Driessen, Joop van der Hoogt, John de Lange, Maria Ten Hooven en Arno Mentink.
Burgemeester Driessen met alle gedecoreerden. V.l.n.r. Wim Kanbier, Dick de Haas, Cees van Pernis, Laila Driessen, Joop van der Hoogt, John de Lange, Maria Ten Hooven en Arno Mentink. Foto: Johan Kranenburg

Lintjesregen en buitje vooraf

Tijdens de lintjesregen op 26 april kregen 8 Leiderdorpers Koninklijk eremetaal opgespeld. Maria ten Hooven-Venne, Joop van der Hoogt, Cees van Pernis, Wim Kanbier, Dick de Haas, Arno Mentink en John de Lange zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau (foto). Theo Rump is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau en kreeg in Soesterberg de versierselen opgespeld. Een maand eerder waren ook al 5 dorpsgenoten benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Vertrekkend raadsleden Ed Grootaarts, Ria van Diepen, Jan Suijkerbuijk, Ino Cooijmans en Willem Joosten kregen hun lintje op 26 maart. En Elsbeth Zonnevylle hoorde op 23 maart, bij haar afscheid van Hospice Wassenaar, dat ze is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.