Commissaris van de Koning Jaap Smit (4e van links) omringd door leden van het redactieteam en andere vrijwilligers die een belangrijke bijdrage aan het jubileumboek hebben geleverd.
Commissaris van de Koning Jaap Smit (4e van links) omringd door leden van het redactieteam en andere vrijwilligers die een belangrijke bijdrage aan het jubileumboek hebben geleverd. Foto: J.P. Kranenburg

Boek over 50 jaar Scheppingskerk

Het 50-jarige bestaan van de Scheppingskerk is precies een jaar lang gevierd met allerlei activiteiten. Zondag 4 februari werd het jubileumjaar afgesloten met de feestelijke presentatie van het jubileumboek '50 jaar Scheppingskerk'. Het eerste exemplaar werd aangeboden aan de Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, Jaap Smit (4e van rechts). Het 72 pagina's tellende, ruim van foto's voorziene boek geeft een goed beeld van de 50-jarige kerkgemeenschap. Er heeft een heel team aan gewerkt: redacteuren Tim Brouwer de Koning, Bas den Dekker en Haro Hielkema, fotografen Ellis Groothoff, Frits Onvlee en Jan van 't Zelfde, vormgever Ton Karstens en drukkerij We Print. De redactie kan snel weer aan de slag: in 2020 bestaat de Dorpskerk 400 jaar. Voer voor een nieuw boek!