Nieuws van Pluspunt

Dit is het laatste nieuws van Pluspunt in het Leiderdorps Weekblad

Vanaf heden is Pluspunt niet meer bereikbaar voor informatie, aanvragen voor diensten en ondersteuning en overige zaken. De reguliere sport- en beweegactiviteiten en creatieve clubs lopen tot en met 21 december. Vanaf 22 december is Pluspunt gesloten.

We hebben ons werk voor en met u altijd met heel veel plezier gedaan en nemen met pijn in ons hart maar met een tevreden gevoel afscheid. Hartelijk dank voor alle woorden van steun en waardering die en het vertrouwen dat we van u hebben ontvangen.

Wij wensen u fijne feestdagen en alvast de beste wensen voor 2019. Tot ziens!

Ada, Gwendolyn, Marijke, Mirjam, Monique, Rineke en Willeke

Contactgegevens

Hieronder vindt u belangrijke informatie over de contactgegevens van Pluspunt vanaf 20 december en over Incluzio Leiderdorp die vanaf 1 januari 2019 het welzijnswerk in Leiderdorp gaan uitvoeren

Wijziging contactgegevens Pluspunt

Alle e-mail voor Pluspunt kunt u zenden naar info@pluspuntleiderdorp.nl. De e-mailaccounts van medewerkers zijn afgesloten. Telefonisch is Pluspunt vanaf 21 december 2018 bereikbaar via 06 401 466 17. U kunt een bericht inspreken. Het antwoordapparaat wordt 3 keer per week afgeluisterd. Zo nodig wordt u teruggebeld. Ons huidige nummer (071-5413536) wordt overgenomen door Incluzio. Post kan worden gericht aan:
Pluspunt voor Welzijn en Dienstverlening
T.a.v. bestuur
p/a Schepenstraat 7
2352 TE Leiderdorp

Welzijnswerk in 2019 / Contactgegevens Incluzio
Voor vragen over activiteiten, diensten, inzet vrijwilligers en overig welzijnswerk in Leiderdorp vanaf 1 januari 2019, kunt u contact opnemen met Incluzio Leiderdorp.
Website: www.incluzioleiderdorp.nl (vanaf eind december beschikbaar)
E-mail: leiderdorp@incluzio.nl
Telefoonnummer: (071) 5413536

LET OP: Pluspunt stuurt uw eventuele mail met een welzijnsvraag die naar info@pluspuntleiderdorp.nl wordt verzonden niet door naar Incluzio!