Nieuws van Pluspunt

Vanaf 15 december 2018 is Pluspunt niet meer bereikbaar voor informatie, aanvragen voor diensten en ondersteuning en overige zaken. De reguliere sport- en beweegactiviteiten en creatieve clubs lopen tot en met 21 december. Vanaf 22 december is Pluspunt gesloten.

Wjjziging contactgegevens

PluspuntHet e-mailadres dat u heeft gebruikt wordt vanaf 20 december niet meer gelezen. Alle mail voor Pluspunt kunt u zenden naar info@pluspuntleiderdorp.nl Telefonisch is Pluspunt vanaf 21 december 2018 bereikbaar via 06-401 466 17. U kunt een bericht inspreken Het antwoordapparaat wordt drie keer per week afgeluisterd. Zo nodig wordt u teruggebeld. Ons huidige nummer (071-5413536) wordt overgenomen door Incluzio.Post kan worden gericht aan:
Pluspunt voor Welzijn en Dienstverlening
T.a.v. bestuur
p/a Schepenstraat 7
2352 TE Leiderdorp

Activiteiten/diensten Pluspunt

Vanaf 1 januari 2019 wordt het welzijnswerk, waaronder het huidige werk van Pluspunt, in Leiderdorp uitgevoerd door Incluzio. Incluzio zal de inwoners van Leiderdorp hierover zelf informeren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Incluzio via leiderdorp@incluzio.nl of bellen met Janine de Vries (06-10423809).

Kerstafette

Van 13 t/m 16 dec wordt de Kerstafette georganiseerd vanuit het cultuurnetwerk Leiderdorp. Evenals vorig jaar is er sprake van een unieke samenwerking tussen de culturele instellingen in Leiderdorp. Onderdeel van dit evenement is de Sterrentocht, waarbij twee podia worden aangedaan waar een theatervoorstelling wordt gegeven. Er is een kerstmarkt rond de Dorpskerk met verschillende optredens. Daar ontsteekt men ook traditioneel de lichtjes in de grote kerstboom. Op overige locaties, Winkelhof en Santhorst en de Sterrentuin zijn eveneens allerlei activiteiten.

Za 15 dec: Koren zingen voor Ouderen

Als onderdeel van de Kerstafette treedt het Katwijkse Gospelkoor Living Words op in de zaal van Pluspunt. Het repertoire is veelzijdig en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe liedjes en staat dit keer in het teken van de Kerst. Tijd: 14.30-16.00 uur. Er zijn geen kaarten meer beschikbaar.