V.l.n.r. Sylvia de Haas, commercieel directeur Flexizone Nederland, wethouder Willem Joosten en Tim Twisk, locatiemanager Flexizone Leiderdorp. | Foto: J.P. Kranenburg
V.l.n.r. Sylvia de Haas, commercieel directeur Flexizone Nederland, wethouder Willem Joosten en Tim Twisk, locatiemanager Flexizone Leiderdorp. | Foto: J.P. Kranenburg Foto: Johan Kranenburg

Flexizone Leiderdorp: nieuwe creatieve hub voor ondernemers

opening n Op donderdag 29 november knipte wethouder Willem Joosten het lint door waarmee de officiële opening van Flexizone Leiderdorp aan de Touwbaan 38 een feit was.

Flexizone is gevestigd op bedrijventerrein de Baanderij in het voormalig gebouw van Teidem. Het gebouw met 5.600 vierkante meter vloeroppervlakte is volledig getransformeerd naar een inspirerende en creatieve werkomgeving voor zzp-ers en mkb-ers uit de maak-industrie.

Inspiratie en creatie

Bij Flexizone draait alles om inspiratie en creatie. Je vindt bij Flexizone veel verschillende bedrijven. Zo zijn hier onder andere veel webshops gevestigd maar ook groothandels, meubelmakers, kunstenaars, foto- en videograven,showrooms, schoonheidsspecialisten, modestylisten en architecten.

Flexizone was al gevestigd in Almere, Rotterdam en Utrecht, en nu dus ook in Leiderdorp. Het gebouw aan de Touwbaan 38 heeft een geheel eigen stijl. Je vindt hier verschillende ruimtes onder één dak, namelijk opslagruimtes, ingerichte kantoren, creatieve werkruimtes en flexplekken.

voor klein en groot

Zowel kleine als grote bedrijven kunnen bij Flexizone terecht. Er zijn ruimtes beschikbaar vanaf 10 tot 1.400 vierkante meter.

Daarnaast is het gebouw van alle gemakken voorzien. Op de eerste verdieping vind je het sociale hart inclusief open bar en een voetbaltafel. Ook zijn er verschillende ontmoetingsplekken en vergaderplekken beschikbaar. Door de transformatie heeft het gebouw nu een meer informele en creatieve uitstraling.

uitdaging

Tim Twisk, commercieel verantwoordelijke bij Flexizone Leiderdorp, vertelt: "Leiderdorp was onze grootste uitdaging tot nu toe. Veel van onze buren en bedrijven uit de omgeving konden zich geen voorstelling maken van ons concept en de transformatie. Vanavond hebben we iedereen verrast en enthousiast gemaakt. We hebben een echte wauw-factor gecreëerd. We willen hier een inspirerende en creatieve plek bieden waar onze klanten graag naar toe komen. Ik weet zeker dat hier heel veel nieuwe ideeën ontstaan door, voor en samen met onze klanten."


Producten Keurslagerij Albert Pestel bekroond met negenmaal goud

vakwedstrijden n Keurslagerij Albert Pestel is tijdens de Slavakto, de internationale vakwedstrijden voor keurslagers, met maar liefst met negenmaal goud beoordeeld door een onafhankelijke vakjury .

In deze keuring word gekeken naar uiterlijk, aanzien, vorm, kleur, snijvlak, structuur, geur en vooral smaak. Als op al deze onderdelen een 10 wordt gescoord dan krijgt het artikel een gouden plak.

goud met ster

Producten die vervolgens in een herkeuring gewaardeerd worden als 'allerhoogste kwaliteit' krijgen het predicaat 'goud met ster'. De kinderen van Albert Pestel kregen alle drie deze hoogste waardering voor een van hun producten, te weten de zuurkoolwrap van Melissa, de truffelpasta van Michelle en de tonijnsalade van Dylan.

trots

Albert Pestel is vanzelfsprekend apetrots dat zijn kinderen in zijn voetsporen treden en vooral op de passie waarmee ze hun vak uitoefenen. Alle drie de kinderen volgen een vakopleiding aan de SVO in Den-Haag voor chef slager (Melissa en Dylan ) maar ook voor kok en traiteur (Michelle). In de nieuwe winkel van Albert Pestel in het Leiderdorpse winkelcentrum Winkelhof is dat te merken; vooral de maaltijdengroep is enorm gegroeid.

De succesvolle deelname aan de Slavakto werd vanzelfsprekend mede mogelijk gemaakt word door het hele slagerijteam en moeder Nicolette Pestel, die altijd voor iedereen klaarstaat.

Gouden doos

Om de negen gouden plakken te vieren, heeft Keurslagerij Albert Pestel deze week de Gouden Doos met verschillende met goud beoordeelde producten, zodat iedereen zelf kan proeven waarom ze zo'n hoge waardering waard zijn.

Albert Pestel met echtgenote Nicole en de kinderen Dylan, Michelle en Melissa. | Foto: PR