Nieuws van Pluspunt

Nieuwsbrief november/december 2018

Onze laatste nieuwsbrief kan worden opgehaald bij Pluspunt, de bibliotheek, het gemeentehuis, Holle Bolle Gijs (Winkelhof), Grand Café Hofplein (Winkelhof), de Blauwe Roos (Ommedijk 180) en bakkerij Klink en Englebert (Fred. Hendriklaan). Het programma staat ook op onze website.

Activiteiten / diensten van Pluspunt

Vanaf 1 januari 2019 wordt het welzijnswerk, waaronder het huidige werk van Pluspunt, in Leiderdorp uitgevoerd door Incluzio. Incluzio zal de inwoners van Leiderdorp hierover zelf informeren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Incluzio via leiderdorp@incluzio.nl of bellen met Janine de Vries (06-10423809).

Di 11 dec: Lunchcafé

Kom genieten van een heerlijke, geheel door vrijwilligers verzorgde lunch. U bent van 12.00 tot 14.00 uur van harte welkom. Kosten: € 6. Opgeven tot ma. 10 dec. 12.00 uur.

Za 15 dec: Koren zingen voor Ouderen

Als onderdeel van de Kerstafette komt het Katwijkse Gospelkoor Living Words optreden in de zaal van Pluspunt. Het repertoire is veelzijdig en wordt regelmatig aangevuld met nieuwe liedjes en staat dit keer in het teken van de Kerst. Tijd: 14.30-16.00 uur. Toegang gratis. Kaarten kunnen worden afgehaald vanaf maandag 3 december.

Kerstafette

Van 13 t/m 16 dec wordt de Kerstafette georganiseerd vanuit het cultuurnetwerk Leiderdorp. Onderdeel van dit evenement is de Sterrentocht, waarbij twee podia worden aangedaan waar een theatervoorstelling wordt gegeven. Er is een kerstmarkt rond de Dorpskerk met verschillende optredens. Daar ontsteekt men ook traditioneel de lichtjes in de grote kerstboom. Op overige locaties, Winkelhof en Santhorst en de Sterrentuin, zijn eveneens allerlei activiteiten.

Algemene informatie Pluspunt

Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00-12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156, 2352 SM Leiderdorp, tel. (071) 541 35 36, e-mail: info@pluspuntleiderdorp.nl, website: www.pluspuntleiderdorp.nl.