Nieuws van Pluspunt

Pluspunt gesloten vanaf 17 december 2018

Vanaf 17 december is Pluspunt niet meer bereikbaar voor inwoners en hulpverleners. Het team is dan druk bezig met het afronden van de werkzaamheden en opruimen. Sport- en beweegactiviteiten, het dagprogramma en de creatieve clubs gaan door tot de kerstvakantie. Vanaf 24 december is Pluspunt gesloten.

Activiteiten/diensten van Pluspunt in 2019

Vanaf 1 januari 2019 wordt het welzijnswerk, waaronder het huidige werk van Pluspunt, in Leiderdorp uitgevoerd door Incluzio. Incluzio zal de inwoners van Leiderdorp hierover zelf informeren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Incluzio via leiderdorp@incluzio.nl of bellen met Janine de Vries (06-10423809).

Do 29 nov Pluspuntcollege

Het laatste Pluspuntcollege met als titel 'Feestkleding voor tempels en goden in Bali' wordt verzorgd door Francine Brinkgreve, conservator van de afdeling Indonesiƫ van museum Volkenkunde. Zij vertelt over de kleurrijke tempelfeesten op het eiland Bali. Pluspunt, 14.30 uur, toegang 3 euro, aanmelden niet nodig.

Za 15 dec Koren zingen voor ouderen

Het laatste optreden van Koren zingen voor Ouderen bij Pluspunt is door het Gospelkoor Living Words. Het koor zingt kerstmuziek maar ook ballads en swingende gospels. Meezingen mag! Teksten worden vertoond dus het wordt u makkelijk gemaakt om mee te gaan in de swingende sfeer. Het koor komt met een eigen band. Toegang is gratis maar het is wel nodig om kaarten op halen bij Pluspunt. Kaarten verkrijgbaar vanaf 3 december bij Pluspunt. 14.30 tot 16.00 uur, grote zaal Pluspunt.

Buurtkamer de Hoeksteen

Iedere donderdag voor bewoners van de Schansen en Dreven; koffiedrinken, kaarten, spoelen, schaken of het Mahjong spel spelen. Locatie: Houtschans 107. Tijd: 10.00-12.00 uur.

Algemene informatie Pluspunt

Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00-12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156, 2352 SM Leiderdorp, tel. (071) 541 35 36, via e-mail: info@pluspuntleiderdorp.nl of de website: www.pluspuntleiderdorp.nl