Suzan Mulder (vooraan) met haar team. | Foto: PR
Suzan Mulder (vooraan) met haar team. | Foto: PR Foto: PR

Sinterklaasfeest in sporthal De Does

pietencircus n Sinterklaas komt dit jaar op zondag 2 december met het Pietencircus op bezoek in Leiderdorp. In sport- en recreatiecentrum De Does laten zij kinderen van 2 tot en met 9 jaar een hele ochtend genieten van sport, dans, knutselplezier en een circusvoorstelling van de Pieten.

Voor de organisatie van al dit leuks heeft de Sint hulp ingeroepen van Dwars Leiderdorp, Sportfondsen Leiderdorp, dansschool de Rode Sneakerz en Double Sports. Zij helpen de Sint en zijn Pieten met de workshops Pietendans en Pietengym en bij het knutselen van een mooie Pietenmuts. Ook is er een limonade-lounge en een grimeer-salon.

Voor de kleintjes tot en met 5 jaar start het feest om 09.45 uur, de groep van 6 tot en met 9 jaar is vanaf 10.20 uur welkom. Om 10.30 uur begint het Pietencircus. Ieder kind moet een volwassen begeleider hebben. Kaartjes kunnen alleen online worden besteld via de website dwarsleiderdorp.nl en kosten € 5 per persoon.Op deze site is ook het volledige programma te vinden.


Open dag Touch of Beauty

Zakelijk n Touch of Beauty, de schoonheidssalon van Suzan Mulder aan de Leiderdorpse Oranjegalerij, houdt vrijdag 30 november van 10.00 tot 17.00 uur een open dag met verschillende demonstraties en workshops.

Suzan werkt samen met schoonheidsspecialistes Shelly van Leeuwen, Rachel van Galen en Sabrina Boerss aan resultaat gerichte natuurlijke huidverbetering. Dit doen zij met de unieke producten en behandelingen van Clephar Dermatocosmetica die voor elke huid en ieder huidprobleem een passende oplossing bieden.

Tijdens de feestelijke open dag op 30 november zijn er verschillende sessies waarbij van alles te zien, voelen en leren is. Bij de RJ make-up sessie wordt getoond en uitgelegd hoe je er stralend uit kan zien en wat de nieuwste make-up trends zijn. Tijdens de Clephar Dermatocosmetica sessie krijgen de bezoekers uitleg over de achtergrond en de unieke werking van Clephar producten en de behandelingen.

Clephar Dermatocosmetica expert Jean-Paul Goosens is aanwezig om persoonlijke adviezen over huidverzorging en huidverbetering te geven. Met zijn vakkundigheid, kennis en expertise op het gebied van huidverbetering is hij een ware aanwinst op de open dag.

De sessies zijn om 10.00 en 13.30 uur. Er zijn per sessie tien zitplaatsen beschikbaar. Voor iedereen die zich inschrijft staat een mooie goodybag klaar. Bovendien zijn mooie prijzen te winnen met de beauty bingo om 12.00 en 16.00uur.

De open dag is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar resultaat en huidverbetering of kampt met huidproblemen als pigmentvlekken, couperose, een droge of juist een vette huid. Kom langs en laat u vrijblijvend adviseren.

Touch of Beauty schoonheidssalon is gevestigd in winkelcentrum Oranje Galerij aan de Frederik Hendriklaan 34 in Leiderdorp. Inschrijven voor een sessie kan via tel. (071) 5425350 of e-mail info@touch-of-beauty.info.


Sportwagen ramt lantaarnpaal en tuinmuur

ravage n Een bestuurder onder invloed heeft vrijdagochtend 16 november rond half 5 een ravage aangericht aan de Torenwacht in Leiderdorp. Hij reed met zijn sportwagen door een perkje, ramde een lichtmast en reed door een tuinmuurtje waarna hij tot stilstand kwam in een voortuin. De schade is groot. De bestuurder is aangehouden om te blazen op het politiebureau.

In de auto zaten ook drie passagiers die niet gewond zijn geraakt.

De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf. (Foto: AS Media)

Afbeelding