Acht uur klaverjassen

marathon n Op zaterdag 24 november van 15.00 tot 23.00 uur organiseert Buurtvereniging Zijlkwartier een klaverjasmarathon in het verenigingsgebouw aan de Van der Marckstraat 19 in Leiderdorp.

Er wordt gekaart met het verplicht-gaan-systeem. Er wordt individueel gespeeld, dus geen koppelklaverjassen. Naar verwachting worden er zeven rondes gespeeld (afhankelijk van de tijd). Er zijn mooie prijzen beschikbaar voor de winnaars. Bovendien zijn er loten te koop voor een loterij met aantrekkelijke prijzen. Er wordt gezorgd voor een maaltijd van erwtensoep en broodjes.

De prijs voor de kaartmarathon, inclusief de maaltijd en afsluitende koffie of thee, bedraagt

€ 10,00 p.p. Inschrijven kan via e-mail buurthuis@zijlkwartier.nl of telefonisch via Bep van Zonneveld (06-20886678) of Paul Overdijk (06-43469088).


Waterschade in woontoren

lekkage n Bewoners van een woontoren aan de Laan van Berendrecht in Leiderdorp hebben maandag een tijd zonder water en stroom gezeten. Oorzaak was een flinke waterlekkage waardoor de liftschacht, een bedrijfsruimte en enkele kelderboxen onderliepen. De brandweer moest eraan te pas komen om het water weg te zuigen. Drinkwaterbedrijf Oasen moest aan de bak om de oorzaak van de lekkage te zoeken en te verhelpen.