Afbeelding
Foto: PR

Griezelen bij Halloween-toernooi BC De Spotvogels

Badminton n Voor de eerste keer in haar bestaan heeft BC De Spotvogels op 31 oktober een Halloweentoernooi georganiseerd voor de leden van De Spotvogels en Shuttlewoude.

Deelnemers aan het toernooi werd gevraagd in gepaste, uitbundige en afschrikwekkende outfit te verschijnen en te spelen. Er was zelfs gelegenheid om door Nienke Berkhoudt een Halloween schmink te laten aanbrengen waardoor het een nog kleuriger aanblik werd.

De opkomst was geweldig, de aanblik Halloweenwaardig en er werd nog serieus gebadmintond ook. Voor een enkeling was de outfit en de schmink een hindernis om kwaliteit in het spel te brengen, maar daar is niet over geklaagd. Veel gelachen, veel gespeeld en uiteindelijk een ranglijst weten samen te stellen waardoor er een winnaar kon worden aangewezen. Niet alleen de speler die de meeste punten had gescoord in een lotingsschema van vijf partijen, maar ook de speler met de mooiste outfit is gehuldigd. De overall-winnaar dit keer was Martin Woudstra (links op foto) en de winnaar van de mooiste outfit was Ronald Kluivers (rechts op de foto). Op de foto de beide prijswinnaars, met Nienke Berkhoudt (schmink) in het midden.

Opnieuw heeft BC De Spotvogels laten zien dat badminton een leuke, spannende maar vooral gezellige sport kan zijn. Dit staat dan ook hoog in het vaandel van de enige echte badmintonvereniging uit Leiderdorp.