Slager Albert Pestel met zijn oorkonde. | Foto: J.P. Kranenburg
Slager Albert Pestel met zijn oorkonde. | Foto: J.P. Kranenburg Foto: Johan Kranenburg

Pearle Opticiens al bijna vijf jaar een begrip in Leiderdorp

zakelijk n De beste service en kwaliteit, dat zijn de twee uitgangspunten waar franchisenemer Peter Kruik en zijn team al bijna vijf jaar succesvol mee werken bij Pearle Opticiens in winkelcentrum Winkelhof. Al die tijd draait alles om de beste oogzorg – en dat in combinatie met hoogwaardige service en goede garanties.

oogzorg

"Het hele team heeft een ware passie voor brillen, contactlenzen en de gezondheid van ogen," vertelt bedrijfsleidster Sandra Ouwehand. "Alles draait hier om service en de beste zorg voor je ogen. We zijn pas tevreden als u ook tevreden de winkel uitloopt; goed geadviseerd met de beste persoonlijke zichtoplossing."

Trendy

Als je rondkijkt in de winkel, zie je overal de mooiste monturen in de nieuwste trends. Metalen frames in zachte kleuren uit de Minimal collectie. Opvallende, geometrische Get Creative monturen en een prachtige selectie Power Pastels in subtiele pasteltinten. Maar ook retro Vintage design.

"Deze is echt een favoriet!' Sandra wijst naar een klassieke Panto, met een gouden bridge als trendy twist. "Mooi toch. En vanzelfsprekend hebben we ook allerlei soorten dag- en maandlenzen en nachtlenzen."

1-uurservice

Je bril klaar binnen één uur. Deze service kan Pearle Leiderdorp aanbieden aan de enkelvoudige brildrager. Deze service biedt onderscheidend vermogen binnen Leiderdorp en zorgt ervoor dat u nog sneller kunt genieten van uw bril!

Over Pearle

Pearle Opticiens is in Nederland marktleider in brillen en contactlenzen. Ook is Pearle Opticiens al 59 jaar dé optiekexpert in de gezondheid van ogen. Meer weten? Kijk op www.pearle.nl.


Opnieuw een tien voor rundergehakt Keurslager Albert Pestel

zakelijk n Het rundergehakt van Keurslager Albert Pestel te Leiderdorp is door een onafhankelijk inspectiebureau onaangekondigd gekeurd. De onderdelen kwaliteit, versheid en hygiëne zijn, net als vorig jaar, beoordeeld als uitstekend.

Het gehakt van Keurslager Albert Pestel werd op een onaangekondigd moment gekeurd door het onafhankelijke inspectiebureau MicroCare. Dit bureau onderzocht het gehakt op kwaliteit, versheid en hygiëne en beoordeelde dat met het cijfer 10. Keurslager Pestel is bijzonder tevreden met deze beoordeling: "Gehakt is één van de meest populaire vleesproducten in Nederland. Ik ben trots dat mijn gehakt zo goed is beoordeeld."

Continu verbeteren

De bacteriologische productkeuring werd uitgevoerd in opdracht van de Vereniging van Keurslagers en is bedoeld om de Keurslagers continu alert te houden op de kwaliteit van de vleessoorten. Deze jaarlijkse keuring dient als controlemoment en als kans om eventuele verbeteringen in het bedrijf aan te pakken. Op die manier blijft het kwaliteitsniveau van alle 480 bij de Vereniging van Keurslagers aangesloten slagers gehandhaafd.

Keurslager Albert Pestel is gevestigd in de verspassage op winkelcentrum Winkelhof.


Het team van Pearl Opticiens Winkelhof. | Foto: PR