Nieuws van Pluspunt

Activiteiten / diensten van Pluspunt

Vanaf 1 januari 2019 wordt het welzijnswerk, waaronder het huidige werk van Pluspunt, in Leiderdorp uitgevoerd door Incluzio. Incluzio zal de inwoners van Leiderdorp hierover zelf informeren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Incluzio via leiderdorp@incluzio.nl of bellen met Janine de Vries (06-10423809).

Do 1 nov: Klassieke Muziekkring

Van 14.00 tot 16.00 uur is er Klassieke Muziekkring, o.l.v. Agnes Luk en Ricky Mulder, in de zaal van Pluspunt. Aan de hand van een wisselend thema kunt u iedere keer weer bijzondere klassieke muziekstukken horen en wordt er verteld over de achtergrond van de stukken. Kosten € 2,50; incl. koffie of thee. Aanmelden is niet nodig.

Wo 7 nov: Winkelochtend Winkelhof

Voor de 18e keer wordt in het winkelcentrum Winkelhof een speciale winkelochtend gehouden voor ouderen en mensen met een beperking. De winkelochtend wordt gehouden op wo. 7 november van 9.30 uur en duurt tot 12.00 uur. Voor meer informatie, zie het persbericht elders in deze krant.

Dag van de Mantelzorg – Verras de mantelzorger!

Op do 8, vr 9 en za 10 november worden er verschillende activiteiten aangeboden voor mantelzorgers. Voor meer info: www.wijzijneva.nl (ga naar 'voor mantelzorgers' en klik op 'dag van de mantelzorg'). Aanmelden kan vanaf 26 september.

Za 10 nov Optreden van Iers mannenkoor Why Not

Om 14.30 uur kunt u bij Pluspunt luisteren naar prachtige Ierse muziek van Why Not, een groep enthousiaste zangers en muzikanten met een grote liefde voor Ierse traditionals, ballads, pubsongs en alles daar tussen in. Toegang is gratis op vertoon van een toegangsbewijs. Kaarten kunnen vanaf dinsdag 23 oktober worden opgehaald bij Pluspunt.

Algemene informatie over Pluspunt

.Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00-12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156, 2352 SM Leiderdorp, tel. (071) 541 35 36, e-mail: info@pluspuntleiderdorp.nl, website: www.pluspuntleiderdorp.nl.