Nieuws van Pluspunt

Van 22 t/m 26 oktober is het herfstvakantie. In deze week zullen er geen sportlessen plaatsvinden.

Activiteiten/diensten Pluspunt

Vanaf 1 januari 2019 wordt het welzijnswerk in Leiderdorp uitgevoerd door Incluzio. Het is nog niet bekend wat dit betekent voor bestaande activiteiten en diensten van Pluspunt. Incluzio zal de inwoners van Leiderdorp hierover zelf informeren.

Programma najaar

Er komt dit najaar geen activiteitenboekje meer uit. Informatie over de activiteiten kunt u vinden op de maandposters en de website.

Do 1 nov: Klassieke Muziekkring

Van 14.00 tot 16.00 uur is er Klassieke Muziekkring, o.l.v. Agnes Luk en Ricky Mulder, in de zaal van Pluspunt. Aan de hand van een wisselend thema kunt u iedere keer weer bijzondere klassieke muziekstukken horen en wordt er verteld over de achtergrond van de stukken. Kosten € 2,50; incl. koffie of thee. Aanmelden is niet nodig.

Wo 7 nov: winkelochtend Winkelhof

Voor de 18e keer wordt in winkelcentrum Winkelhof een speciale winkelochtend gehouden. Het idee hierachter is wat extra's te bieden voor degenen die niet meer zelfstandig kunnen winkelen . Met kramen van diverse organisaties, live muziek en speciale aanbiedingen. Winkelhof biedt de gasten een consumptie aan. De winkelochtend wordt gehouden op wo. 7 november van 9.30 uur en duurt tot 12.00 uur. Zet de datum alvast in uw agenda.

Buurtkamer de Hoeksteen

Iedere donderdag is er gelegenheid voor bewoners van de Schansen en Dreven om binnen te lopen bij Buurtkamer. In een ontspannen en positieve sfeer kunnen bewoners elkaar ontmoeten bij een lekker kopje koffie. U kunt ook kaarten, sjoelen, schaken of het Mahjong spel spelen in. Locatie: Houtschans 107. Tijd: 10.00-12.00 uur.

Algemene informatie Pluspunt

Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00-12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156, 2352 SM Leiderdorp, tel. (071) 541 35 36, via e-mail: info@pluspuntleiderdorp.nl of de website: www.pluspuntleiderdorp.nl.