LEZERS SCHRIJVEN

De redactie ziet uw brieven met interesse tegemoet, maar behoudt zich het recht voor brieven taalkundig aan te passen, in te korten of niet te plaatsen. Brieven mogen maximaal 250 woorden bevatten. Ingezonden brieven worden alleen geplaatst met naam en adres. Plaatsing van een brief houdt geen instemming van de redactie met inhoud of strekking in.

Genoeg

Zojuist was het weer zover: sta ik de poep van mijn eigen hond op te ruimen, en trap ik daarbij alweer in de poep die een ander heeft laten liggen. Daar heb ik nu echt helemaal genoeg van. Iedereen kan zien wie steeds de troep van zijn of haar hond laat liggen. Ik ben benieuwd of wat meer bekendheid voor de viespeuken opweegt tegen hun gemakzucht.

PM Reukers, Leiderdorp


Sociale vaardig-heidstraining voor kinderen

cjg n Op dinsdag 30 oktober start bij Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Leiderdorp de sociale vaardigheidstraining in Leiderdorp voor kinderen tussen de 6 en 8 jaar.

Erbij horen en plezier hebben, dat wil ieder kind. Dat vraagt onder meer dat je vrienden kunt maken en houden, samen spelen, voor jezelf opkomen en ruzies oplossen. Maar dat is niet vanzelfsprekend voor ieder kind. De sociale vaardigheidstraining kan hierbij helpen.

De Sociale Vaardigheidstraining is een speelse sociale vaardigheid- en assertiviteitstraining, waarbij kinderen spelenderwijs sociale vaardigheden leren en weerbaarder worden. Het is een groepstraining van zeven bijeenkomsten voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar. De groep start op dinsdag 30 oktober van 15.30 tot 16.30 uur in Leiderdorp. Meer informatie of aanmelden kan via www.cjgleiderdorp.nl.


Meedans dagen ID Dance Factory

kennismaken n Van maandag 15 tot en met zaterdag 21 oktober organiseert ID Dance Factory uit Leiderdorp meedans dagen. In deze week kan iedereen, van jong tot oud, kennis komen maken met de danslessen die de dansstudio te bieden heeft. ID Dance FActory biedt al vijf jaar dans- en sportlessen aan in Leiderdorp voor alle leeftijden; vanaf tweeënhalf jaar tot en met volwassenen. Van ballet tot streetdance en van recreatief tot aan selectie/wedstrijdgroepen.

Bestaande leden mogen deze week vriendjes en/of vriendinnetjes meenemen naar de lessen om iedereen het plezier van dansen te laten ervaren. "Dansen is goed voor je zelfvertrouwen, motoriek, je bent flink aan het bewegen en je wordt er gewoon ontzettend vrolijk van", aldus Ilona Verhoogt eigenaresse van de dansstudio..

De lessen worden gegeven in gymzaal Zijlkwartier en gymzaal Hoftuyn, beide in Leiderdorp. Kijk voor een overzicht van de lessen op www.iddancefactory.nl of neem contact op met de dansstudio via info@iddancefactory.nl.