Nieuws van Pluspunt

Activiteiten en diensten van Pluspunt

Vanaf 1 januari 2019 gaat Incluzio het welzjinswerk in Leiderdorp uitvoeren. Bij Pluspunt krijgen we regelmatig vragen van mensen die deelnemen aan activiteiten of gebruik maken van diensten van Pluspunt over wat dit voor hen betekent. Op dit moment kan Pluspunt hierover helaas nog geen duidelijkheid geven. We zijn hierover in gesprek met o.a. Incluzio en hopen iedereen zo spoedig mogelijk te kunnen informeren.

Programma najaar

Er komt dit najaar geen activiteitenboekje meer uit. Informatie over de activiteiten kunt u vinden op de maandposters en de website.

Do 4 okt: Klassieke Muziekkring

Van 14.00 tot 16.00 uur is er Klassieke Muziekkring, onder leiding van Agnes Luk en Ricky Mulder, in de zaal van Pluspunt. Aan de hand van een wisselend thema kunt u iedere keer weer bijzondere klassieke muziekstukken horen en wordt er verteld over de achtergrond van de stukken. Kosten € 2,50 incl. koffie of thee. Aanmelden is niet nodig.

Di 9 okt: Lunchcafé

Kom genieten van een heerlijke, geheel verzorgde lunch. U bent van 12.00 tot 14.00 uur van harte welkom. Kosten: € 6. Opgeven tot ma 8 okt. 12.00 uur.

Wo 7 nov: winkelochtend Winkelhof

Voor de 18e keer wordt wo. 7 november van 9.30 uur tot 12.00 uur in winkelcentrum Winkelhof een speciale winkelochtend gehouden voor mensen die niet meer zelfstandig kunnen winkelen. Er zijn kramen van diverse organisaties, live muziek, speciale aanbiedingen en Winkelhof biedt de gasten een consumptie aan.

Dag van de Mantelzorg

Op do 8, vr 9 en za 10 november worden er verschillende activiteiten aangeboden voor mantelzorgers. Voor meer informatie en aanmelden: www.wijzijneva.nl (ga naar 'voor mantelzorgers' en klik op 'dag van de mantelzorg').

Algemene informatie Pluspunt

Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00-12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156, Leiderdorp, T. (071) 541 35 36, E.info@pluspuntleiderdorp.nl, W. www.pluspuntleiderdorp.nl.