Nieuws van Pluspunt

In verband met Leidens Ontzet is ons kantoor woensdag 3 oktober gesloten.

Activiteiten en diensten van Pluspunt

In het Leiderdorps weekblad heeft u kunnen lezen dat vanaf 1 januari 2019 Incluzio het welzjinswerk in Leiderdorp gaat uitvoeren. Bij Pluspunt krijgen we regelmatig vragen van mensen die deelnemen aan activiteiten of gebruik maken van diensten van Pluspunt over wat dit voor hen betekent. Op dit moment kan Pluspunt hierover helaas nog geen duidelijkheid geven. We zijn hierover in gesprek met o.a. Incluzio en hopen iedereen zo spoedig mogelijk te kunnen informeren.

Programma najaar

Er komt dit najaar geen activiteitenboekje meer uit. Informatie over de activiteiten kunt u vinden op de maandposters en de website.

Do 4 okt: Klassieke Muziekkring

Van 14.00 tot 16.00 uur is er Klassieke Muziekkring, onder leiding van Agnes Luk en Ricky Mulder, in de zaal van Pluspunt. Aan de hand van een wisselend thema hoort u bijzondere klassieke muziekstukken en wordt er verteld over de achtergrond van de stukken. Kosten € 2,50; incl. koffie of thee. Aanmelden is niet nodig.

Di 9 okt: Lunchcafé

Kom genieten van een heerlijke, geheel verzorgde lunch. U bent van 12.00 tot 14.00 uur van harte welkom. Kosten: € 6. Opgeven tot ma. 8 okt 12.00 uur.

Buurtkamer de Hoeksteen

Elke week op donderdag is er gelegenheid voor bewoners van de Schansen en Dreven om binnen te lopen bij Buurtkamer de Hoeksteen. In een ontspannen en positieve sfeer kunnen bewoners elkaar ontmoeten bij een lekker kopje koffie. U kunt ook kaarten, sjoelen, schaken of het Mahjong spel spelen. Locatie: Houtschans 107. Tijd: 10.00-12.00 uur.

't Buurthuis

Sinds enkele maanden is aan het Frederik Hendrikplantsoen 4a (Oranjegalerij) 't Buurthuis geopend. Zie www.buurtactiefleiderdorp.nl

Algemene informatie Pluspunt

Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00-12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156, 2352 SM Leiderdorp, tel. (071) 541 35 36, e-mail info@pluspuntleiderdorp.nl, website www.pluspuntleiderdorp.nl.