Nieuws van Pluspunt

Activiteiten en diensten van Pluspunt.

In het Leiderdorps weekblad van vorige week heeft u kunnen lezen dat vanaf 1 januari 2019 Incluzio het welzijnswerk in Leiderdorp gaat uitvoeren. Bij Pluspunt krijgen we regelmatig vragen van mensen die deelnemen aan activiteiten of gebruik maken van diensten van Pluspunt over wat dit voor hen betekent. Op dit moment kan Pluspunt hierover helaas nog geen duidelijkheid geven. We zijn hierover in gesprek met onder anderen Incluzio en hopen iedereen zo spoedig mogelijk te kunnen informeren.

Programma najaar

Er komt dit najaar geen activiteitenboekje meer uit. Informatie over de activiteiten kunt u vinden op de maandposters en de website.

Di 25 sept: Langste Tafel

Ter gelegenheid van Burendag en de Week tegen Eenzaamheid organiseren de Winkelhof, Gading en Pluspunt een gratis lunch van 12-14u voor de inwoners van Leiderdorp. Deze lunch wordt aangeboden door de winkeliers van Winkelhof en verzorgd door vrijwilligers van Gading en Pluspunt. Locatie: op het Hemaplein in Winkelhof. Kosten: geen. Aanmelden bij Pluspunt kan nog tot vrijdag 21 september 12.00 uur.

Buurkamer de Hoeksteen

Elke week op donderdag is er gelegenheid voor bewoners van de Schansen en Dreven om binnen te lopen bij Buurtkamer de Hoeksteen. In een ontspannen en positieve sfeer kunnen bewoners elkaar ontmoeten bij een lekker kopje koffie. U kunt ook kaarten, sjoelen, schaken of het Mahjong spel spelen. Locatie: Houtschans 107. Tijd: 10.00-12.00 uur.

't Buurthuis

Elke donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur is er koffie inloop in 't Buurthuis aan het Frederik Hendrikplantsoen 4a (Oranjegalerij). Dan is er ook een vrijwilliger van Pluspunt beschikbaar die mensen kan helpen verder wegwijs te maken op smartphone of tablet.

Algemene informatie Pluspunt

Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00-12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156, 2352 SM Leiderdorp, tel. (071) 541 35 36, via e-mail: info@pluspuntleiderdorp.nl of de website: www.pluspuntleiderdorp.nl.