Cursussen voor kinderen

Dwars n Het Sociaal Cultureel werk Leiderdorp start de komende tijd in gebouw Dwars (Bloemerd 1c in Leiderdorp) met een aantal cursussen voor kinderen.

Voor kinderen van 8 jaar en ouder is er een nieuwe cursus techniek waarbij ze zelf constructies ontwerpen en maken. Ook elektriciteit komt aan de orde. De cursus bestaat uit vier lessen op de woensdagmiddag van 13.30 tot 14.45 uur, te beginnen op 19 september. De kosten bedragen € 35,- p.p.

Op donderdag 20 september van 15.45 tot 17.15 uur is de eerste les van een cursus schilderen voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Onder leiding van docente Inge Adriane Cornelisse maken de kinderen in zes lessen een eigen schilderij. De kosten bedragen € 20,- p.p.

Maandag 24 september is er een informatieavond voor ouders over de nieuwe cursus weerbaarheid voor kinderen van 8 jaar en ouder. De cursus zelf begint op 1 oktober.

Alle informatie is te vinden op www.dwarsleiderdorp.nl. Mailen kan ook: info@scwleiderdorp.nl.


Cursus voor DJ's

MOL n Stichting Muziekonderwijs Leiderdorp (MOL) biedt dit najaar voor het eerst een cursus voor DJ's in spé. Leraar is Faar Douidi. De cursus bestaat uit tien lessen. De eerste vier zijn groepslessen, daarna maakt iedere cursist in vijf individuele lessen zijn eigen nummer. Tot slot is er een presentatie voor publiek. De DJ lessen worden gegeven voor verschillende leeftijden op dinsdagmiddag en -avond. Meer informatie en inschrijven: www.muziekonderwijs-leiderdorp.nl of 06-22320600.


Spikecursus

volleybal n Voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 11 jaar die kennis willen maken met volleybal organiseert volleybalvereniging Leython DC ook dit jaar weer de Spikecursus. De cursus bestaat uit tien lessen op de woensdagmiddag van 16.45 tot 18.00 uur in sporthal De Does in Leiderdorp. Opgeven kan via de website www.leythondc.nl.