Bij Results! kan iedereen op eigen niveau werken. | Foto: PR
Bij Results! kan iedereen op eigen niveau werken. | Foto: PR Foto:

Week lang gratis proeflessen Yoga en Pilates

uitproberen n Van 10 tot 16 september is er Open Week bij Results! Yoga & Pilates in de Leyhof Leiderdorp. Tijdens deze Open Week kun je gratis lessen volgen. Ervaring met yoga of pilates is niet nodig.

Binnen de studio wordt gewerkt met kleine groepjes van maximaal acht personen. Hierdoor kan iedereen op eigen niveau werken. Er is keuze uit verschillende yoga-stijlen: yin yoga, hatha yoga, power yoga en easy flow yoga. Neem bij twijfel contact op met de studio, dan kan persoonlijk advies worden gegeven. Door de kleine groepjes en ontspannen sfeer in de studio zijn de lessen uitermate geschikt voor mensen die zich niet op hun gemak voelen in een groot sportcentrum of een drukke les. Alle lessen worden gegeven door ervaren en betrokken docentes met voldoende aandacht voor elke deelnemer.

Voor meer informatie of opgave proefles zie het rooster op www.yogaleyhof.nl of bel Lieke Bodde op 06 - 25 57 58 70 .


Historische dorpswandeling

Wandelen n Op Zaterdag 8 september organiseert VanDrielSports onder leiding van Henk van Driel een historische dorpswandeling van ongeveer 10 kilometer.

De start is om 10.30 uur bij het clubgebouw van de Vereniging IJsport Leiderdorp aan de Boomgaardlaan 18. De kosten voor deelname bedragen 2 euro per persoon.

De route gaat via de Munnikenpolder, met een korte visite aan de Munnikkenmolen, langs de Dwarswatering en park De Houtkamp naar het oude dorp. Daar loopt de groep even binnen bij het Kijk- en Afhaalpunt van Wil van Gessel. Onderweg worden tal van stops gemaakt waar Van Driel iets vertelt over het heden en verleden.

De opbrengst van de wandeling en fietstocht worden gedoneerd aan het Instituut Asbestslachtoffers, die belangen en welzijn behartigt van mesothelioompatiënten. Ook de opbrengst van de Christa Mensert Memorial Ride, die op zondag 9 september in Leiderdorp wordt georganiseerd door Paco Busteros León, gaat naar dit goede doel (zie ook elders op deze pagina)