Spiderman komt ook langs op de Jaarmarkt.
Spiderman komt ook langs op de Jaarmarkt. Foto:

Kinderplein

spiderman n Op het FloreoKidsplein zijn er activiteiten voor de jongste bezoekers van de eerste Jaarmarkt Leiderdorp. Zo kunnen kinderen lekker aan de slag gaan bij de knutseltafels en staat er een springkussen.

Om 13.15 uur is er een 'Meet & Great' met Spider-Man en Batman en kunnen kinderen gratis met deze superhelden op de foto.


Verkeers-maatregelen

fietsers n In verband met de Jaarmarkt Leiderdorp zal de Laan van Berendrecht zaterdag 8 september 6 uur 's ochtends tot middernacht afgesloten zijn voor fietsers. Aan het begin en het einde van de Laan van Berendrecht worden extra fietsenstallingen geplaatst.

Tijdens de jaarmarkt zullen veel mensen de Engelendaal oversteken, op dit punt worden verkeersregelaars ingezet. Ook langs de Laan van Berendrecht worden verkeersregelaars ingezet om fietsers op de markt te voorkomen. Dit in verband met de veiligheid van de bezoekers.

Parkeren

Inwoners van Leiderdorp worden zoveel mogelijk verzocht om met de fiets, het openbaar vervoer of lopend naar de jaarmarkt te komen. Bezoekers die met de auto komen, kunnen parkeren bij winkelcentrum Winkelhof, of in de omliggende wijken rondom de jaarmarkt. Tijdens de jaarmarkt zijn er verkeersregelaars aanwezig om alles in goede banen te leiden.


Op- en afbouw van de Jaarmarkt

hekken n Het evenemententerrein op het Winkelhofplein wordt vanaf vrijdagmiddag 7 september opgebouwd. Vanaf 16.00 uur wordt het podium opgebouwd en worden er hekken geplaatst. Deze opbouw duurt tot 21.00 uur. Zaterdag 8 september bouwen we de jaarmarkt vanaf 6.00 uur op. Zowel de Laan van Berendrecht en het Winkelhofplein worden zaterdagavond om 21.00 afgebouwd, dit duurt tot maximaal 24.00 uur.


Kijk voor meer informatie over de Jaarmarkt Leiderdorp op

www.jaarmarktleiderdorp.nl

Afbeelding