Hier gaat het allemaal gebeuren, aan de Laan van Berendrecht, vlak naast park De Houtkamp.
Hier gaat het allemaal gebeuren, aan de Laan van Berendrecht, vlak naast park De Houtkamp. Foto:

De markt

kramen n De Laan van Berendrecht wordt tijdens de jaarmarkt omgedoopt tot de Rabobank Boulevard. Op deze boulevard zijn zo'n honderd kramen te vinden.

Het aanbod is divers, zo zijn er meerdere kramen met (woon)accessoires. Maar ook ondernemers als ILIAS, schoenenwinkel Ad Noyen, Onlinekabelshop.nl, IJscafé Danice, Kruyt en de Rode Sneakerz zijn op markt aanwezig.

Naast de kramen die waren verkopen, zal ook een aantal Leiderdorpse verenigingen en instellingen zich presenteren op de markt. Zo zijn onder andere Theater Toverlei, Het Leiderdorp Museum, Stichting Sportpromotie Leiderdorp en de Volksuniversiteit aanwezig.


Foodtruckplein

terras n Ter hoogte van winkelcentrum Santhorst wordt er een foodtruckplein gemaakt.

Tijdens de openingstijden van de jaarmarkt kunnen bezoekers hier terecht voor onder andere saté, spareribs, broodjes en een lekker drankje. Er wordt hier ook een terras neergezet. Het foodtruckplein komt naast het FloreoKidsplein.


Consumptie-munten als betaalmiddel

kassa's n Op de jaarmarkt wordt gewerkt met consumptiemunten.

De munten kosten 2,50 euro per stuk en zijn aan de kassa's verkrijgbaar. Er zijn kassa's bij het Winkelhofplein en het foodtruckplein. De bars aan het Winkelhofplein en het Foodtruckplein werken uitsluiten met munten. Ook de gerechten bij de foodtrucks, zijn alleen met munten te betalen.

Bij de marktkramen kan contact betaald worden, sommige kramen hebben de mogelijkheid om te pinnen.

Op het foodtruckplein kan je onder andere heerlijke saté krijgen.