Nieuws van Pluspunt

Nieuwsbrief / Activiteitenprogramma

Er wordt druk gewerkt aan ons activiteitenprogramma, waarin o.a. koren zingen voor ouderen, het lunchcafé, klassieke muziekkring, de winkelochtend op woensdag 7 november en waarschijnlijk ook Pluspuntcollege(s) zullen zijn. Er komt geen aparte nieuwsbrief, de activiteiten zullen in het Nieuws van Pluspunt worden vermeld.

Vanaf ma 4 sept: Sportlessen

De sportlessen (m.u.v. Tai Chi, Chi Kung en MBvO Pluspunt) starten weer in de eerste volle week van september. Op verschillende dagen/locaties (zowel overdag als 's avonds) hebben we sportgroepen: Meer Bewegen voor Ouderen, volksdansen, koersbal, Tai Chi, en Chi Kung. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pluspunt.

Do 6 sept: Hoeksteen

Iedere donderdag voor bewoners van de wijk Schansen en Dreven; koffiedrinken, kaarten, sjoelen, schaken of het Mahjong spel spelen. Locatie: Houtschans 107. Tijd: 10.00-12.00 uur

Do 6 sept: Klassieke Muziekkring

Van 1400 tot 16.00 uur is er Klassieke Muziekkring in de zaal van Pluspunt. Kosten € 2,50; incl. koffie of thee. Aanmelden is niet nodig.

Di 11 sept: Lunchcafé

Kom genieten van een heerlijke, geheel verzorgde lunch. U bent van 12.00 tot 14.00 uur van harte welkom. Kosten: € 6. Opgeven t/m ma 10 sept 12.00 uur.

Zo 16 sept: Koren zingen voor ouderen

Optreden van seniorenkoor Young@Heart o.l.v. Annemieke de Groot in het kader van de Dag van het Park. Locatie: de Houtkamp. Tijd: 14.00 uur. Er zijn geen kosten aan verbonden en aanmelden is niet nodig.

Museum Plus Bus

Op ma 1 oktober organiseert Pluspunt i.s.m. de Museum Plus Bus een bezoek aan het Joods historisch museum voor mensen (boven 70 jaar) die zelf niet meer naar een museum kunnen. Meer informatie elders in deze krant.

Algemene informatie Pluspunt

Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00-12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156 in Leiderdorp. T: (071) 541 35 36, E: info@pluspuntleiderdorp.nl, W: www.pluspuntleiderdorp.nl