Nieuws van Pluspunt

Nieuwsbrief / Activiteitenprogramma

Er wordt druk gewerkt aan ons activiteitenprogramma, met daarin o.a. koren zingen voor ouderen, het lunchcafé, klassieke muziekkring, de winkelochtend (woensdag 7 november) en waarschijnlijk ook Pluspuntcollege(s). In augustus komt er geen aparte nieuwsbrief/activiteitenprogramma. De activiteiten zullen in het Nieuws van Pluspunt worden vermeld.

Incluzio

Met ingang van 1 januari 2019 zal het welszijnswerk in Leiderdorp uitgevoerd gaan worden door Incluzio. Op dit moment weten we niet welke activiteiten e.d. gecontinueerd zullen worden. We hopen dat er begin november meer duidelijkheid is. Wij zullen u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Do 23 aug: Broodje Cultuur - zomeractiviteit

Er waren, tot voor kort, niet veel vrouwen ambassadeur van Nederland. Jarenlang heeft mr. Ida van Veldhuizen dit werk gedaan, en tijdens een lekkere lunch, vertelt zij daarover. Aanvang: 12.00 uur. Kosten € 6. Aanmelden t/m ma 13 aug.

Sportlessen

Na de zomervakantie starten de sportlessen weer, de eersten vanaf maandag 4 september. Op verschillende dagen en locaties (zowel overdag als 's avonds) hebben we sportgroepen, Meer Bewegen voor Ouderen, volksdansen, koersbal, Tai Chi, en Chi Kung. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pluspunt.

't Buurthuis

In 't Buurthuis van het oude dorp aan het Frederik Hendrikplantsoen 4a, lezen vrijwilligers van Pluspunt elke woensdag van 10.00 tot 11.00 uur voor uit boekjes voor de kleintjes van 0-4 jaar. Het is de bedoeling dat vaders, moeders, opa's, oma's of begeleiders mee komen.

Elke donderdag van 10.00 tot 12.00 uur tijdens de koffie inloop is er een vrijwilliger van Pluspunt beschikbaar die mensen kan helpen verder wegwijs te maken op telefoon of tablet.

Algemene informatie Pluspunt

Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00-12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156 Leiderdorp. T: (071) 541 35 36, E: info@pluspuntleiderdorp.nl, W: www.pluspuntleiderdorp.nl