Nieuws van Pluspunt

Zomeractiviteiten

Het krantje met het volledige zomerprogramma en ons boekje met activiteiten kunt u op verschillende locaties in Leiderdorp ophalen, o.a. bij Pluspunt, de bibliotheek, het gemeentehuis, bloemenwinkel de Blauwe Roos, bij Holle Bolle Gijs in het Winkelhof en bij de Buurthuis Het Oude Dorp. In het krantje en boekje staat informatie over de locatie, de kosten en hoe u zich kunt aan melden.

Zomeractiviteiten Pluspunt uitgelicht:

Do 26 juli: Broodje Cultuur

Gezellig samen met anderen genieten van een lekkere lunch, verzorgd door vrijwilligers van het Lunch Cafe, en luisteren naar een lezing, verzorgd door de Rotary Leiderdorp. Dit keer laat grafisch kunstenaar Bert Kienjet zien hoe een ets wordt gemaakt. Aanvang: 12.00 uur. Kosten € 6. Aanmelden t/m ma 23 juli

Do 2 augustus: Broodje Cultuur

Onder het genot van een lekkere lunch kunt u luisteren naar Peter Frederiks over 'De weg naar Parijs', een biografie over een familie gedurende drie generaties en twee oorlogen. Ook deze lezing is verzorgd door Rotary Leiderdorp. Aanvang: 12.00 uur. Kosten € 6. Aanmelden t/m ma 30 juli.

Do 16 aug.: Uitstapje Strandrups

Voor Leiderdorpers die zelf niet of nauwelijks op stap kunnen gaan omdat ze b.v. slecht ter been zijn organiseert de Lions Club Leiderdorp Rhijnlandt ook dit jaar een uitje met de strandrups in Noordwijk. U wordt thuis opgehaald (vanaf 12 uur) en teruggebracht. Omdat de Lions het vervoer verzorgen en u trakteren op koffie / thee met wat lekkers betaalt u voor dit leuke uitstapje slechts € 9,- Aanmelden noodzakelijk.

Buurtkamer De Hoeksteen

Op donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur bent u van harte welkom voor de gezellige wekelijkse koffieochtend in Buurtkamer De Hoeksteen, Houtschans 107. De hele maand augustus is buurtkamer De Hoeksteen gesloten. De Mahjongclub in de Hoeksteen op donderdag van 10.00 tot 13.00 uur gaat, ook tijdens de vakantietijd, gewoon door. Belangstellenden zijn welkom.

Algemene informatie Pluspunt

Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00-12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156, Leiderdorp, tel. (071) 541 35 36, e-mail: info@pluspuntleiderdorp.nl, website: www.pluspuntleiderdorp.nl.