Hulp bij repareren

Repair-café n Woensdag 18 juli vindt weer een Repair Café plaats bij Gading aan de Griffioen 15 in Leiderdorp.

Bij het Repair Café staan reparatie-experts klaar om iedereen te helpen bij het herstel van bijvoorbeeld elektrische apparaten, kleding, fietsen, meubels, speelgoed of servies. Ook voor reparaties aan rollators en rolstoelen is dit het juiste adres. Gereedschap en basismateriaal zijn aanwezig.

Het werk van Repair Café Leiderdorp is gratis. Wie iets van zijn waardering wil uitdrukken, kan een vrijwillige bijdrage achterlaten in de pot op de ontvangsttafel. Het Repair Café vindt plaats van half 2 tot half 4. De ingang van Gading is achter de benzinepomp aan de Engelendaal.


Kans op zomerse prijzen in Winkelhof

shoppen n Maandag 16 juli lanceert Winkelhof de Lucky Summer Weken. Tot en met zondag 26 augustus maken alle bezoekers bij besteding in een van de winkels in het winkelcentrum kans op vele zomerse prijzen.

Het enige wat men hiervoor hoeft te doen is lekker shoppen in het Leiderdorpse winkelcentrum. Bezoekers die een aankoop doen van tenminste 10 euro tijdens deze 'Lucky Summer Weken', krijgen een flyer met een unieke code. Bij het online checken van deze code op www.winkelhof-leiderdorp.nl/luckysummerweken zien zij direct of en wat zij gewonnen hebben en bij welke winkel in het centrum de prijs kan worden opgehaald. De winnende flyers kunnen nog tot en met zaterdag 1 september worden ingeleverd bij de desbetreffende winkel.


Workshops MOL

muziek n In de eerste en de laatste week van de zomervakantie organiseert stichting Muziekonderwijs Leiderdorp (MOL) weer driedaagse workshops met muzikale activiteiten voor alle leeftijden en voor alle niveaus. Doe mee aan een van de vele probeerlessen als je nog een absolute beginner bent. Speel mee in het Vakantieorkest (ca. 9 -12 jaar), laat je uitdagen in een muzikale bootcamp (vanaf 12 jaar), in de Jazzband (voor volwassenen) of in een van de andere ensembles. Schrijf je in voor bandcoaching (10- 13 of 14 -16 jaar). Wil je de muzikale mogelijkheden van je IPhone verkennen, of weten hoe je op muzikale wijze die lange autorit naar je vakantieadres kan doorkomen? Ook dan kun je terecht in een van deze Zomermuziekweken.

Deze driedaagse cursussen vinden plaats van 17 t/m 19 juli en van 21 t/m 23 augustus. Informatie: www.muziekonderwijs-leiderdorp of tel. 06-22320600.