Afbeelding
Foto: PR

SCw, oftewel stichting Sociaal Cultureel werk, voert in Leiderdorp het kinder- en jongerenwerk uit. Regelmatig verschijnt in deze krant een speciale pagina van het SCw over de activiteiten van de stichting.


Vrijwilligers gezocht voor Halloween

oproep n Op 26 oktober gaan we weer Halloween-griezelen in park De Houtkamp. Natuurlijk moet het een nog groter spektakel worden dan vorig jaar. Daarom beginnen we meteen na de vakantie met de voorbereiding. En daar hebben we veel vrijwilligers voor nodig. We zoeken figuranten die door het park willen lopen. Maar ook zoeken we bedenkers voor de verhaallijnen en bouwers voor de inrichting van het park en de rekwisieten. Daarnaast hebben we mensen nodig die grimeren, kleding ontwerpen en nog veel meer.

Het leukst is het om met een groep mee te doen. Denk aan je familie of vriendengroep, je korfbal- of voetbalteam of dansschool. Misschien is er ook wel een koor dat een heksenconcert wil geven?

Wil jij mee helpen bij deze leuke griezelactiviteit? Dat kan door een mailtje te sturen naar info@scwleiderdorp.nl.


Programma voor volwassenen

workshops n Na de zomer begint het SCw ook met workshops voor volwassenen. De eerste workshop is 'Je eigen boeket maken'. Tijdens deze workshop krijg je allerlei tips voor het maken van een mooi boeket. Je gaat naar huis met je eigen gemaakte boeket in een bijpassende vaas.

Er komen ook cursussen grimeren, sushi maken en handlettering. Alle info is te vinden op www.dwarsleiderdorp.nl

Afbeelding