Huur een kraam op de jaarmarkt

oproep n Leiderdorp krijgt op zaterdag 8 september haar eerste jaarmarkt op de Laan van Berendrecht. Die dag zullen er tussen 13.00 en 21.00 uur honderd marktkramen op de laan staan. De organisatie is nog op zoek naar ondernemers uit de regio en lokale verenigingen die een kraam willen huren. Dat kan eenvoudig via de website www.jaarmarktleiderdorp.nl. Voor non-profit organisaties gelden er lagere tarieven.

Tijdens de jaarmarkt wordt het plein bij Winkelhof een muziekplein en staan er foodtrucks bij winkelcentrum Santhorst. Na de jaarmarkt is er van 21.00 tot 24.00 uur het discoclassics feest 'Terug naar de Koets-O-Theek' met onder andere DJ Dennis Verheugd in park De Houtkamp.


Crowdfunding voor AED

actie n Leiderdorper Ruben Verdoorn is via BuurtAED.nl een crowdfunding actie gestart voor een AED in zijn buurt. Zo wil hij de Herenhof en de wijk Buitenhof 'hartveiliger' maken. Met een AED binnen bereik maak je de kans groter dat iemand met een hartstilstand tijdig gereanimeerd wordt wat de overlevingskans aanzienlijk vergroot. BuurtAED.nl is een initiatief van Philips en De Hartstichting met als doel om meer AED's beschikbaar te hebben in Nederland.