Alex in de raceauto die hem naar Hilversum bracht. | Foto: PR
Alex in de raceauto die hem naar Hilversum bracht. | Foto: PR Foto: PR

Formule 1 verrassing voor Leiderdorper

raceauto n Leiderdorper Alex de Lange, die ernstig ziek is en een enthousiaste fan is van Formule1 autoraces, werd zondag 24 juni aangenaam verrast.

Hij had plannen om de wedstrijd op Circuit Paul Ricard in Zuid Frankrijk thuis voor de buis te kijken, maar dat liep anders. Zo rond 13.00 uur stond er ineens een raceauto voor de deur aan de Bloemhofstraat en werd Alex gevraagd om mee te gaan naar de studio in Hilversum en daar de Formule 1 wedstrijd te gaan zien. Een verrassing die zijn familie in het geheim voor hem had geregeld. Helemaal overdonderd stapte hij in en uitgezwaaid door zijn inmiddels gekomen familie en vrienden vertrok Alex naar Hilversum, waar hij in de studio Max Verstappen zijn allereerste tweede plek van dit jaar zag veroveren.


Papier en boeken inzameling

scheppingskerk n De Protestantse Gemeente te Leiderdorp houdt dinsdag 3 juli de maandelijkse inzameling van oud papier en boeken. De spullen kunnen worden ingeleverd tussen 7.30 en 16.15 uur bij de Scheppingskerk aan de Van Poelgeestlaan 2 Leiderdorp.