Nieuws van Pluspunt

Zomeractiviteiten

Het krantje met het volledige programma is inmiddels huis aan huis verspreid. Tevens hebben we ons bekende zomeractiviteitenboekje gemaakt met alleen een overzicht van activiteiten die Pluspunt organiseert. Dit boekje kunt u ophalen bij Pluspunt, de bibliotheek, het gemeentehuis, bloemenwinkel de Blauwe Roos, bij Holle Bolle Gijs in het Winkelhof en bij de buurtkamer in het oude dorp. In het krantje en boekje staat informatie over de locaties, de kosten en hoe u zich kunt aan melden.

Zomeractiviteiten uitgelicht:

Vr 6 juli: Fietstocht - Rob Kortekaas rijdt met u de route 'Naar het station maar niet per trein'. Onderweg wordt op een bijzondere plek geluncht. Zorg dat u een goed onderhouden fiets heeft. Start: 10.00 uur, verzamelen bij het fonteintje op de Laan van Berendrecht. Alleen de lunch is voor eigen rekening. Aanmelden voor 30 juni bij Pluspunt.

Ma 9 juli: Klassieke Muziekkring - Klassieke muziek mag ook deze zomer niet ontbreken. Agnes Luk en Ricky Mulder stellen weer een mooi programma voor u samen. Van 14.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom in de zaal van Pluspunt. Kosten: € 2,50; incl. koffie/thee. Aanmelden is niet nodig.

Za 14 juli: Optreden - Het dameskoor 'Er welt een traan' komt optreden bij Pluspunt. Zij zingen prachtige Nederlandse smartlappen. Tijd: 14.30-ca. 16.00 uur. Dankzij subsidie van Fonds 1818 is de toegang gratis en betaalt u alleen voor de consumpties. Het aantal bezoekers is gemaximeerd. Kaarten zijn vanaf ma 2 juli op werkdagen (9.00-12.00 uur) op te halen bij Pluspunt.

De Hoeksteen

De hele maand augustus is buurtkamer De Hoeksteen, Houtschans 107 gesloten. Op donderdag 6 september is iedereen weer van harte welkom.De Mahjongclub in de Hoeksteen op donderdagochtend van 10.00 tot 13.00 uur gaat, ook tijdens de vakantietijd, wel gewoon door. Bent u nieuwsgierig naar dit Chinese spel, kom dan gewoon eens langs om te kijken en voor eventueel meer informatie.

Algemene informatie Pluspunt

Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00-12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156, 2352 SM Leiderdorp, tel. (071) 541 35 36, e-mail info@pluspuntleiderdorp.nl, website www.pluspuntleiderdorp.nl.