Afbeelding
Foto: Johan Kranenburg

Geld winnen voor je team met kussengevecht

evenement n Rijneke Boulevard te Zoeterwoude organiseert zaterdag 30 juni van 12.00 tot 16.00 uur de tweede editie van het Zuid Hollands kampioenschap kussengevechten, de Rijneke Open. Een hilarisch evenement waar zachte klappen vallen. Er wordt in vier categorieën gestreden: kids, mannen, vrouwen en (sport)teams (van 2).

Het wordt letterlijk een afvalrace. Doel is om elkaar van de balk te meppen met een kussen. Er zijn prachtige prijzen te winnen zoals een waardecheque van €100,- te besteden bij één van de winkels op de Boulevard, een sponsorbedrag voor je (sport)team van maar liefst €250,-, gratis toegangskaarten voor de Heineken Experience én natuurlijk de felbegeerde bokaal. Voor het winnende kind staat een mooie bokaal klaar met iets lekkers. Deelnemers kunnen zich van te voren inschrijven via www.rijneke.nl/kussengevecht. Ook op de dag zelf kan nog ingeschreven worden tot 11.30 uur bij de kussengevecht-arena.


184 roeiteams strijden op de Dwarswatering

De Leiderdorpse Dwarswatering was zondag het domein van wedstrijdroeiboten. 184 roeiteams van 23 verenigingen uit het hele land waren naar Leiderdorp gekomen voor de 35ste editie van de Northwave Asopos Driekamp. Verdeeld over achttien categorieën maten ze hun krachten op drie afstanden, de 250, 500 en 1250 meter. De wedstrijd werd georganiseerd door de in Leiderdorp gevestigde Leidse studentenroeivereniging Asopos de Vliet. | Foto: J.P. Kranenburg