Afbeelding
Foto: PR

NIEUWS OVER DE MIDZOMERLOOP

Vrijdagavond 6 juli wordt de Leiderdorpse MidZomerLoop gehouden. Een kleinschalige loop, bedoeld voor iedereen die op een gezellige en ongedwongen manier een persoonlijke prestatie wil leveren. Regelmatig vindt u op deze plek nieuws over de MidZomerLoop 2018.

Loop voor jong en oud(er)

Het ene grote sportevenement in Leiderdorp is nog maar nauwelijks achter de rug, of het volgende kondigt zich alweer aan. Met andere woorden: de wandelavondvierdaagse is geweest en nu is het op vrijdagavond 6 juli de beurt aan de MidZomerLoop. Van lekker ongedwongen wandelen, naar fijn ontspannend en uitdagend hardlopen.

De voorinschrijvingen lopen met nog ruim twee weken te gaan heel erg goed. Maar er is nog plek en tijd genoeg om in te schrijven! Dat geldt ook voor de Kidsrun. Hier kunnen kinderen tot zo'n 12 jaar aan mee doen. En natuurlijk kunnen ouders desgewenst hun kinderen rennend begeleiden bij deze loop. Alle kinderen krijgen na afloop een mooie medaille en een waterijsje.

Voor de volwassenen is er de keuze uit 6 of 10 kilometer. Beide afstanden volgen grotendeels hetzelfde parcours, alleen de 10 km. maakt een extra lus door de net weer opengestelde Boterhuispolder. Voor de recreatieve lopers is er de uitdaging om de gewenste afstand gewoon uit te lopen en voor de prestatie lopers natuurlijk de uitdaging om te winnen en het parcoursrecord aan te vallen.

Voor meer informatie en de voorinschrijving zie de website www.midzomerloop-leiderdorp.nl


Vier VIJL kampioenen

inline-skaten n Vier inline skaters van de Vereniging IJssport Leiderdorp waren vrijdagavond 15 juni het snelst van de regio bij de District Kampioenschappen op de skeelerbaan in het Weteringpark. Bo Hoogvorst werd kampioen bij de Dames Pupillen 2, Angel Daleman bij de Dames Pupillen 1, Floortje Janssen bij de Dames Junioren B en Stan Springer bij de Heren Junioren B. Bovendien werd Jano Hagen 2e bij de Heren Pupillen 2. Op de foto v.l.n.r. Angel, Stan, Bo, Jano, Floortje.

Afbeelding