Knutselen in Winkelhof

Gading n Op woensdagmiddag 27 juni vindt weer de maandelijkse knutselactiviteit in de Winkelhof plaats, georganiseerd door cliƫnten van Gading. Kinderen kunnen dit keer een notitieblok versieren dat vervolgens gebruikt kan worden als reis- of vakantiedagboek. Natuurlijk mogen ze hun boek meenemen. Leuk om alle belevenissen van de zomervakantie in bij te houden.

Alle kinderen zijn welkom tussen 14.00 en 15.45 uur op het Hemaplein. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. De kinderen worden bij het knutselen ondersteund door mensen met een beperking.


MOL zomer-muziekweken

Workshops n Stichting Muziekonderwijs Leiderdorp (MOL) organiseert twee zomer-muziekweken met workshops, bandcoaching, ensembles en een speciaal vakantieorkest. Deze zijn van 17 tot en met 19 juli en van 21 tot en met 23 augustus. Het ochtendprogramma van de driedaagse zomermuziek workshops is bedoeld voor de jeugd van de basisschool (probeerlessen 5-7 en 7 -10 jaar). De middaguren zijn voor ensembles en workshops voor jongeren vanaf ca. 12 jaar, daarnaast zijn er onderdelen voor volwassenen. Voor meer informatie: www.muziekonderwijs-leiderdorp.nl.