Nieuws van Pluspunt

Di 12 juni: Lunchcafé

Kom genieten van een geheel verzorgde lunch. De vrijwilligers maken voor u een heerlijke pindasoep en een oosterse wrap. U bent van 12.00 tot 14.00 uur van harte welkom. Kosten: € 6. Opgeven tot ma. 11 juni 12.00 uur.

Wo 13 juni: Bewonersmarkt

Van 13.30 tot 16.30 uur is op het parkeerterrein in de Bloemerd een bewonersmarkt met als thema 'Spelen en bewegen in het groen'. Kom naar deze markt en laat je inspireren! Behalve buitenspeelactiviteiten kunnen er ook heerlijke pannenkoeken worden gegeten, gebakken voor een vrijwilliger van Pluspunt.

Zomeractiviteiten

Medio juni komt een huis aan huis krantje met het volledige programma uit. Begin juli kunt u zich inschrijven. In het krantje staat informatie over de locatie, de kosten en hoe u zich kunt aan melden. De opening vindt plaats bij Pluspunt op za. 14 juli met een optreden van het smartlappenkoor 'Er welt een traan'.

Filmhuis Leiderdorp geopend

Leiderdorp heeft een filmhuis! De eerste filmavond is op do 7 juni om 20.00 uur. Toegang € 7,50. Het filmhuis is in Theater Toverlei in De Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110. Het is een initiatief van de Volksuniversiteit Leiderdorp, samen het Leiderdorps Museum en Pluspunt. Theater Toverlei is helemaal aangepast met comfortabele bioscoopstoelen, een filmscherm en professioneel geluid. Een echte aanwinst voor Leiderdorp. Op de hoogte blijven of donateur worden? Kijk op filmhuisleiderdorp.nl.

BUUV

BUUV is de buurtmarktplaats voor en door bewoners waar vraag en aanbod elkaar vinden. Bij BUUV gaat het om diensten die je als bewoners voor elkaar kan doen zonder dat er iets tegenover staat. Doe mee en word ook BUUV. Plaats een eigen bericht op of reageer direct op iemand anders. Website: leiden-leiderdorp.buuv.nu.

Algemene informatie Pluspunt
Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00-12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156, 2352 SM Leiderdorp, tel. (071) 541 35 36, via e-mail: info@pluspuntleiderdorp.nl of de website: www.pluspuntleiderdorp.nl.