Nieuws van Pluspunt

I.v.m. 2e Pinksterdag is ons kantoor maandag 21 mei gesloten.

Meer Bewegen voor Ouderen

Voor wie sporten te zwaar is, biedt Pluspunt "Meer Bewegen voor Ouderen" aan. Er wordt rekening gehouden met uw mogelijkheden. Locatie, dagen en tijden: maandag van 10.45-11.45u in de Hoeksteen (Houtschans); dinsdag van 9.30-10.30u en 10.30-11.30u in Huis ter Does (Klaprooskamp) en woensdag van 9.30-10.30u in de zaal van Pluspunt. U bent van harte welkom voor een proefles. Voor meer info kunt u contact opnemen met Pluspunt.

Vrijwilligers

Dankzij de inzet van vrijwilligers kan Pluspunt inwoners van Leiderdorp een breed pakket van activiteiten en diensten aanbieden. Actuele vacatures vindt u op de website www.pluspuntleiderdorp.nl/vrijwilligers.

Scootmobieldag

De gemeente, VVN en Pluspunt organiseren weer een scootmobieldag op woensdag 6 juni van 9.30 tot 15.30 uur. Bevorderen van het veilige gebruik van de scootmobiel door de rijvaardigheid en het vergroten van inzicht in verkeerssituaties en de kennis van de verkeersregels. 's Middags kunt u meedoen aan een scootmobieltocht door Leiderdorp. Meer info. hierover volgt.

Zomeractiviteiten

De zomeractiviteiten zien er dit jaar anders uit dan u gewend bent. Er was altijd al samenwerking met verschillende culturele instellingen in Leiderdorp maar dit jaar stellen we voor het eerst een gezamenlijk programma op voor alle leeftijden. Er worden activiteiten georganiseerd door verschillende culturele organisaties, ouderenbonden en SCw.

Het belooft een zeer gevarieerd programma te worden met uiteenlopende activiteiten op verschillende locaties in Leiderdorp. Medio juni komt een krantje met het volledige programma, inclusief informatie over locaties, kosten en aanmelding. Begin juli kunt u zich inschrijven.

De opening zal plaatsvinden bij Pluspunt op zaterdag 14 juli met een optreden van het smartlappen koor "Er welt een traan".

Algemene informatie Pluspunt

Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00-12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156 in Leiderdorp. T. (071) 541 35 36, E info@pluspuntleiderdorp.nl, W www.pluspuntleiderdorp.nl.