Speelgoedbeurs in gebouw Dwars

Verkoop n De vrijwilligers van het voormalige tweedehands speelgoedwinkeltje in De Sterrentuin organiseren in het weekend van 12 en 13 mei een speelgoedbeurs in gebouw Dwars aan de Bloemerd 1c in Leiderdorp (naast sporthal De Bloemerd).

Iedereen kan hiervoor speelgoed, dat in perfecte staat moet zijn, inleveren. Stuur daarvoor een e-mail naar dekoning123@casema.nl. De organisatie mailt dan terug met een klantnummer en de regels en tijden van inleveren.

De verkoop van speelgoed is op zaterdag 12 en zondag 13 mei van 11.00 tot 15.00 uur. Afrekenen en ophalen van niet verkocht speelgoed gebeurt op 13 mei van 17.00 tot 19.00 uur.


Kampioenen                 in de krant

sport n De eerste kampioenen van het sportseizoen 2017-2018 zijn al bekend. Ook dit jaar ruimen we in het Leiderdorps Weekblad plek in om hen in het zonnetje te zetten. Wilt u een kampioen terugzien in de krant? Mail dan een foto (minimaal 1 MB) van de kampioen of het kampioensteam met daarbij de naam/namen van de sporter(s) en wat aanvullende informatie over de behaalde prestatie (maximaal 100 woorden) naar redactie@leiderdorpsweekblad.nl, onder vermelding van Kampioenengalerij. Plaatsing is geheel gratis.


Repair Café

repareren n Woensdag 16 mei van half 2 tot haf 4 vindt weer een Repair Café plaats bij Gading aan Griffioen 15. Reparatie-experts staan klaar om iedereen te helpen bij het herstel van bijvoorbeeld elektrische apparaten, kleding, speelgoed, fietsen en meubels maar ook rollators en rolstoelen. Gereedschap en basismateriaal zijn aanwezig.