Het knusse Theater Ins Blau aan de Haagweg in Leiden biedt ook het komende theaterseizoen een gevarieerd palet aan voorstellingen. | Foto: PR
Het knusse Theater Ins Blau aan de Haagweg in Leiden biedt ook het komende theaterseizoen een gevarieerd palet aan voorstellingen. | Foto: PR Foto: PR

Theatershopper helpt bezoeker Ins Blau

Seizoensbrochure n Theater Ins Blau in Leiden presenteert maandag 7 mei de nieuwe seizoensbrochure 2018/2019 Om keuzestress te voorkomen staan zeven personal theatershoppers klaar om het ideale seizoen voor de bezoeker samen te stellen. Toegang is gratis, reden genoeg om een kijkje te komen nemen.

In september start het nieuws seizoen vol bijzondere voorstellingen bij het knusse theater aan de Haagweg. Daaronder zijn De de nieuwste voorstellingen van onder andere Dood Paard, Mugmetdegoudentand, BonteHond, Korzo, ViaBerlin en Het Volk. Er staan ook vele nieuwe gezichten op het podium en kan men op blind date met de Blue Monday serie van vernieuwende en jonge makers. Nieuw dit seizoen is de Try-out serie met tien producties waarvan bezoekers de eerste publieksvoorstelling kunnen meemaken.
Om de juiste keuze te maken, staan maandag deze kenners klaar: Rosa van Leeuwen (actrice en het gezicht van de nieuwe brochure), Stacz Wilhelm (hoofd productie Korzo Theater), Nellerike de Voogd (cabaretier, theatermaakster, creative en coach), Floor van Leeuwen (regisseur en actrice), Erica Smits (vaste dramaturg PS|theater), Petra Eikelenboom (dramaturg) en Ben Terwel (WeArePublic). Vertel hen waar je van houdt en zij vertellen welke voorstellingen bij jou passen.
Maandag start ook direct de verkoop van de voorstellingen in Theater Ins Blau.