Nieuws van Pluspunt

In de Meivakantie (30 april t/m 4 mei) vinden er geen sportlessen plaats.

I.v.m. Hemelvaartsdag is ons kantoor do 10 mei en vr 11 mei gesloten.

Do 3 mei: Klassieke Muziekkring

Van 14.00 tot 16.00 uur is er Klassieke Muziekkring in de zaal van Pluspunt. Kosten € 2,50; incl. koffie of thee. Aanmelden is niet nodig.

Sportgroep Zijlkwartier

Iedere maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur: Sporten in het Zijlkwartier (Van der Marckstraat). Het is een gezellige groep. Er wordt gewerkt aan de conditie en er worden leuke spelen gedaan; een balspel hoort daar ook bij. Kort en krachtig: Sport en Spel. Kom kijken en meedoen en ervaar hoe leuk sporten is. Voor meer info. kunt u contact opnemen met Pluspunt.

Sportgroep De Does

Iedere woensdagochtend van 9.15 tot 11.15 uur: Sporten in sporthal De Does, Amaliaplein. Ook bij deze sportgroep wordt gewerkt aan de conditie en na een korte koffiepauze kunnen er diverse zaalsporten worden geoefend. U bent van harte welkom voor een proefles. Voor meer info. kunt u contact opnemen met Pluspunt.

Vrijwilligers

Dankzij de inzet van vrijwilligers kan Pluspunt inwoners van Leiderdorp een breed pakket van activiteiten en diensten aanbieden. Actuele vacatures vindt u op de website www.pluspuntleiderdorp.nl/vrijwilligers Voor meer info. kunt u contact opnemen met Pluspunt.

Creatieve clubs

Op donderdagochtend zijn er twee creatieve clubs: een bij Pluspunt en een bij Gading. Naast creatieve activiteiten is gaat het vooral om gezelligheid en onderling contact. In overleg met de deelnemers worden creatieve activiteiten aangeboden. Op de club in Gading worden voornamelijk kaarten gemaakt. De club bij Pluspunt maakt verschillende dingen. Bij beide clubs zijn nieuwe bezoekers van harte welkom om een keer sfeer te komen proeven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pluspunt.

Algemene informatie Pluspunt

Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00-12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156 in Leiderdorp. Tel. (071) 541 35 36, e-mail: info@pluspuntleiderdorp.nl, website: www.pluspuntleiderdorp.nl