Nieuws van Pluspunt

I.v.m. Koningsdag is ons kantoor op vr 27 april gesloten.
Van ma 30 april t/m vr 4 mei is het Meivakantie. In deze week zullen er geen sportlessen plaatsvinden.

Nieuwsbrief voorjaar 2018

De nieuwsbrief ligt bij Pluspunt, de bibliotheek, het gemeentehuis, Holle Bolle Gijs (Winkelhof), Grand Café Hofplein (Winkelhof). De Blauwe Roos (Ommedijk 180) en Bakkerij Klink en Englebert (Fred. Hendriklaan). Het programma staat ook op onze website.

Do 19 april: Filmmiddag

Dit keer een Franse film. Betty (Catherine Deneuve) wil iets anders met haar leven, stapt in haar auto en rijdt weg; via omzwervingen belandt ze uiteindelijk op de reünie van Fransen missen uit het jaar 1969. Tijd: 14.00 tot ong. 16.00 uur (zaal open v.a. 13.45 uur). Kosten € 3. Aanmelding is niet nodig.

Sportgroep Zijlkwartier

Maandagavond van 20.00 tot 21.00 uur sport een gezellige groep senioren in de sportzaal van wijkgebouw Zijlkwartier aan de Van der Marckstraat 19. Er wordt gewerkt aan de conditie en er worden leuke spelen gedaan; een balspel hoort daar ook bij. Kort en krachtig: Sport en Spel. Kom kijken en meedoen en ervaar hoe leuk sporten is. Heren zijn ook van harte welkom. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pluspunt.

Scootmobielclub

Van mei t/m september zijn er, onder begeleiding van vrijwilligers, diverse tochten voor mensen met een scootmobiel. De eerste tocht start op 16 mei. De tochten worden altijd op woensdag gereden. Heeft u zin om mee te rijden? Voor meer info kunt u contact opnemen met Pluspunt.

Hulp bij belasting

Als u het lastig vindt om uw belastingaangifte in te vullen, kan een vrijwilliger van Pluspunt u hierbij helpen. De kosten bedragen € 12,50. Voor de criteria die wij hanteren of het doen van de aanvraag kunt u contact opnemen met Pluspunt.

Algemene informatie Pluspunt

Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00-12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156, Leiderdorp, tel. (071) 541 35 36, e-mailinfo@pluspuntleiderdorp.nl, website: www.pluspuntleiderdorp.nl.