Bijna € 5.400 voor Amnesty

collecte n De collecte van Amnesty International, die van 11 tot en met 17 maart plaatsvond in Leiderdorp, heeft 5396,75 euro opgebracht. De organisatie dankt alle vrijwilligers voor hun geweldige inzet.

Amnesty is een onafhankelijke organisatie en neemt voor haar onderzoek, lobby en actie geen geld aan van overheden of politieke groeperingen. Juist daarom is de opbrengst van de jaarlijkse collecte van onschatbare waarde. Met het geld dat tijdens de collecte wordt opgehaald, kan Amnesty haar werk op het gebied van mensenrechten blijven doen. Zie ook www.amnesty.nl.


Klaverjassen

Kaarten n Marchingband Tamarco organiseert zondag 15 april een koppelklaverjasmiddag in het clubgebouw aan de Van der Marckstraat 19b in Leiderdorp. Aanvang 14.00 uur. Inleggeld € 6.00 per koppel. Voor wie alleen is wordt een kaartmaatje gezocht.


Koffieochtend

bijpraten n Voor iedereen die in Leiderdorp woont en graag eens samen met andere Leiderdorpers bij wil praten onder het genot van een kop koffie wil is er nu een mogelijkheid. Op dinsdag 17 april van 10.00 uur tot ongeveer 11.30 uur staat in gebouw Irene (Hoofdstraat 82, tegenover de Hoofdstraatkerk) de koffie of thee klaar.

Eens in de paar maanden organiseert de Gereformeerde Gemeente een koffieochtend in gebouw Irene waarbij ook buurtbewoners van harte welkom zijn. Op deze gezellige morgen kunt u mensen uit de wijk ontmoeten onder het genot van een kopje koffie. Zomaar om wat bij te praten, van gedachten te wisselen en contact te hebben met elkaar. Tijdens deze ochtenden is het mogelijk om vrij binnen te lopen.


Bootcamp voor kinderen

sporten n Pro-Fit Sports van Kevin de Boer start deze maand in Leiderdorp met bootcamp voor kinderen van 6 tot en met 15 jaar. De lessen zijn elke woensdagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur op de sportvelden van Korfbalvereniging SV-Velocitas in sportpark De Bloemerd. Dat betekent lekker sporten in de frisse buitenlucht.

Steeds minder kinderen beoefenen een sport. Daarom nemen problemen zoals overgewicht en gameverslaving toe. Ook missen ze een stuk sociale ontwikkeling.

In de bootcamp lessen van Kevin de Boer staan motorische vaardigheden, samenwerking, algehele conditie en natuurlijk plezier centraal, en dat voor iedereen op zijn eigen niveau.

Kijk voor meer informatie, of het aanvragen van een gratis proefles op de website www.profitsports.nl onder het kopje aanbod.