Zoektocht naar nieuwe naam

Speelgoed n Het tweedehands speelgoedwinkeltje dat tot voor kort gevestigd was in De Sterrentuin in Leiderdorp zoekt een nieuwe naam.

De vrijwilligers van wat voorheen 't Winkeltje heette, willen een doorstart maken en zijn daarvoor druk bezig met het zoeken van een nieuwe goedkope locatie (uiteraard zijn tips hiervoor ook welkom) en een leuke naam. Ideeën kunnen worden gemaild naar dekoning123@casema.nl.

Het winkeltje in tweedehands speelgoedwordt uitsluitend gerund door vrijwilligers op non-profit basis. Al vele jaren kan hier voor een prettige prijs speelgoed gekocht worden. En wie speelgoed – dat in perfecte staat moet zijn – kwijt wil, kan dat inbrengen en krijgt een percentage van de verkoopsom.

Het winkeltje moest haar plek in gebouw De Sterrentuin aan de Van Diepeningenlaan 110 verlaten in verband met de transformatie van het gebouw van een sociaal cultureel centrum tot een sociaal maatschappelijk centrum.

Om het contact met de vele klanten te behouden, hebben de vrijwilligers het voornemen om op korte termijn een speelgoedbeurs te organiseren. Hierover leest u binnenkort meer in deze krant of op Facebook (De Speelgoedwinkel).


Wat is Pasen?

Uitleg n Goede Vrijdag en Pasen zijn voor de meeste mensen vrije dagen. Maar niet iedereen weet waarom deze feestdagen gevierd worden. Zaterdag 31 maart is er bij de Winkelhof gelegenheid om meer te weten te komen.

Op deze dag tussen Goede Vrijdag en Pasen, staan leden van de Gereformeerde Gemeente (Hoofdstraatkerk) vanaf 10.00 uur met koffie, thee en informatie over de betekenis van deze christelijke feesten bij winkelcentrum Winkelhof.

Beide feesten hebben alles te maken met het leven van Jezus. Goede Vrijdag: Jezus sterft aan een kruis op Golgotha. Hij gaf Zijn leven voor allen die in Hem geloven. Pasen: Jezus staat op uit de dood. Hij overwint de dood om mensen weer te laten leven in een goede verhouding met God. Pasen maakt duidelijk dat er ook leven is na de dood.