Krant dag later

Pasen n In verband met Pasen ligt het Leiderdorps Weekblad volgende week een dag later bij u in de bus, op donderdag 5 april in plaats van op woensdag 4 april. De deadline voor het aanleveren van kopij voor deze krant is ook iets verschoven; dat kan tot maandag 2 april 18.00 uur.


Oranjemiddag voor ouderen

Muziek n Op zaterdag 14 april vindt om 14.00 uur in de Scheppingskerk de Oranjemiddag voor ouderen plaats. De Oranjevereniging Leiderdorp biedt dit aan.

Tijdens deze gezellige middag staat een optreden op het programma van het Doeshavenkoor uit Leiderdorp onder leiding van Leo van der Mast. Met shanty's en zeemansliederen, begeleid door onder meer accordeonmuziek zorgt dit shantykoor voor een feestelijk programma.

Naast het bekende kopje koffie (met wat lekkers) en glaasje in de pauze staan ook de traditionele onderdelen zoals verloting, het zingen van het Wilhelmus en de uitreiking van plantjes na afloop, weer op het programma. De middag duurt tot ca. 16.30 uur.

Aanmelden voor deze middag kan bij voorkeur via het formulier op de website van de Oranjevereniging: www.ovleiderdorp.nl/oranjemiddag of telefonisch bij Arno Mentink (071-5891729; eventueel voicemail inspreken en daarbij naam en aantal kaarten doorgeven).

De Scheppingskerk is aan de Van Poelgeestlaan 2 te Leiderdorp.


Over olie en acupunctuur

Lezing n Acupunctuur en essentiële olie wat hebben die gemeen? Dat wordt uiteengezet tijdens een lezing op donderdagavond 5 april van 19.30 tot 22.00 uur. De lezing wordt georganiseerd door acupuncturist Diana Belfor en Léanne Lovink van Helio oliën.

Als je last hebt van fysieke klachten dan zijn er verschillende manieren om deze op te lossen. De meest gangbare manier is dat je naar de huisarts gaat die met een oplossing voor je komt of je een goed gezondheidsadvies geeft. Soms laat een oplossing op zich wachten en worden de klachten een terugkomend of chronisch probleem.

Bij verschillende gezondheidsproblemen is volgens de visie van de acupunctuur de energiebalans niet optimaal waardoor het lichaam de klachten niet meer vanzelf oplost. Acupunctuur brengt de balans terug waardoor gezondheidsherstel weer kan intreden. De natuurlijke bestanddelen in de olie zorgen ervoor dat je gezondheid een impuls krijgt. Dat wat de acupunctuur weer opgang of juist tot kalmte heeft gebracht, wordt geprikkeld en ondersteund.

De lezing vindt plaats aan de Dijkgravenlaan 77 in Leiderdorp. De toegang is gratis. Wel vooraf aanmelden via e-mail vraagaan@dianabelfor.nl of info@helio.work. Voor meer informatie zie www.acupunctuur-belfor.nl en www.helio.work.