Danny Bink (l.) en Michael Halvemaan. | Foto: PR
Danny Bink (l.) en Michael Halvemaan. | Foto: PR Foto: PR

Nieuwe sponsors voor tennisjeugd de Munnik

samenwerking n Per 1 april hebben Michael Halvemaan van MKH Business en Danny Bink van IJscafé Danice zich verbonden aan de jeugd van de Leiderdorpse tennisvereniging LTC De Munnik. Ze gaan voor drie jaar een samenwerking met elkaar aan.

Danny Bink: "Tegenwoordig is het lastig voor sportclubs om de begroting rond te krijgen. Maar sporten is vooral voor de jeugd ontzettend belangrijk. Als speler, vader en ondernemer vind ik het dan ook belangrijk om bij te dragen aan sportieve en sociale activiteiten. De Munnik biedt het complete pakket van activiteiten en is niet seizoensgebonden. Ik ben blij met deze samenwerking."

Michael Halvemaan voegt hier aan toe: "Ik ben er trots op dat De Munnik MKH heeft geselecteerd voor haar clubkleding. Naast het leveren van de competitie-shirts voor de jeugd, gaan we een complete lijn aanbieden voor alle leden in een op maat gemaakte webshop. Sport zit in ons DNA en we hopen De Munnik door deze sponsoring te kunnen ondersteunen in het groeibeleid van de jeugdafdeling."

Tennisvereniging LTC De Munnik telt zo'n 1100 leden. Het aan de Hoogmadeseweg in Leiderdorp tennispark van de vereniging heeft twaalf all weather banen waar het hele jaar door op gespeeld kan worden. De lessen worden verzorgd door tennisschool Nossik/Versteeg. Voor alle mogelijkheden, check de website: www.ltcdemunnik.nl.


Open dag RaceRunning

clinic n Leiden Atletiek wil in april starten met RaceRunning voor kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking. Ter introductie organiseert de club een open dag met clinic op zaterdag 7 april om 14.00 uur. Iedereen die behoort tot de doelgroep is daar welkom.

Bij RaceRunning loopt of rent de atleet met een driewiel race loopfiets, zonder pedalen, maar wel met een zadel en een borststeun. RaceRunning is geschikt voor iedere atleet, die afhankelijk is van een rolstoel, een rollator of moeilijk kan lopen.

De clinic op 7 april wordt gegeven door Arnoud Edelman Bos, bewegingsagoog vanuit de vakgroep revalidatie VUmc, en Ramon Storm, trainer bij Rotterdam Atletiek. Dankzij een aantal sponsoren zijn er zijn voldoende RaceRunners in alle maten om uit te proberen.

Atleten in spé die mee willen doen aan de clinic, moeten zich vooraf aanmelden. Dan kan via Noortje van Kempen van Leiden Atletiek, tel. 06 51884903 en e-mail RaceRunning@leidenatletiek.nl. Zie ook de website racerunning.nl.