Afbeelding
Foto: PR

Baak steunt binnensport

sponsor n De drie samenwerkende sportverenigingen in de Stichting Binnensport Ondersteuning Leiderdorp (volleybalclub Leython DC, badmintonclub De Spotvogels en de Basketbal Vereniging Leiderdorp) kunnen zoals altijd steun vanuit het bedrijfsleven heel goed gebruiken. Dat is hard nodig om de beste materialen en de beste trainers te kunnen betalen en de contributies voor alle leden (opgeteld ca. 500) op een redelijk niveau te houden. Een prima manier om de binnensport te helpen, is door advertentieruimte te huren in sporthal De Bloemerd. Baak Tuinmaterialen uit Oud Ade neemt de komende tijd een fraai reclamedoek in sporthal De Bloemerd voor haar rekening.

Op de foto hier onder bedankt Arie van de Nadort (r.) namens BOL directeur Johan Baak hartelijk voor de samenwerking.


Tweede plek voor Daisy Walsh

Acrogym n Bij de tweede landelijke plaatsingswedstrijd in de acrobatische gymnastiek, op 24 maart in Den Bosch, is Daisy Walsh (12) uit Leiderdorp samen met haar partner Steven Spaans van Dos Monster tweede geworden in de categorie Gemengd Paar B Senior. Zij lieten twee oefeningen zien (tempo en balans). Ondanks enkele fouten waren deze goed genoeg voor het een-na-hoogste podium.


Trimloop NL..ML

Hardlopen n Op maandagochtend 2 april (Tweede Paasdag) organiseert NL..ML een trimloop over de afstanden 3, 7, 10,14, 17 en 21 kilometer door polderpark Cronesteyn.

De inschrijfkosten bedragen 2 euro tegen administratiekosten en 3 euro met herinnering en loterij. Inschrijven aan de kantine van tuinvereniging Cronesteyn aan de Vrouwenweg in Leiden. De start is om 10.30 uur. Bel voor meer informatie met 06-10858523 of kijk op www.ideoma.nl/nlml.


Krant online

Volg het Leiderdorps Weekblad ook online: www.leiderdorpsweekblad.nl.