Klaverjasavond

kaarten n Op 24 maart organiseert Buurtvereniging Zijlkwartier een koppelklaverjasavond in het buurthuis aan de Van der Marckstraat 19 in Leiderdorp. De avond begint om 20.00 uur. Er wordt in drie rondes gespeeld om mooie prijzen. Deelname kost € 3 per persoon. Wie wil komen kaarten maar geen kaartpartner heeft, kan vooraf bellen naar Paul Overdijk (06-43469088). Hij probeert spelers die alleen zijn aan elkaar te koppelen.


Modeshow in Leythenrode

voorjaarscollectie n Meijssen Mode uit Oegstgeest komt op zaterdag 24 maart in het Leiderdorpse verpleeghuis Leythenrode om haar nieuwe voorjaarscollectie te tonen.

Meijssen Mode is gespecialiseerd in kleding voor de modebewuste senior en heeft een gevarieerde collectie. De trends van dit jaar zijn appeltjesgroen, abrikoos en blauwtinten. Natuurlijk zijn deze kleuren prachtig te combineren met de klassieke basiscollectie. Zaterdag tonen de mannequins de laatste modetrends. Als extraatje laat Meijssen Mode tijdens de show een antieke japon zien.

De modeshow van 24 maart begint om 10.30 uur. Meteen na de show vindt er een verkoop plaats. De ervaren medewerksters helpen graag met een eerlijk en professioneel advies.

Verpleeghuis Leythenrode ligt aan de Hoogmadeseweg 55 in Leiderdorp.


Tamarco zoekt spullen voor rommelmarkt

oproep n Marchingband Tamarco kan nog spullen gebruiken voor de rommelmarkt van zondag 29 april. Het gaat dan om bruikbare meubels, speelgoed, boeken, huishoudelijke spullen, elektra of kleding. De opbrengsten zullen worden besteed aan muzieklessen voor de jeugd en aanschaf van instrumenten en uniformen.

Spullen kunnen op woensdagavonden (maar niet op 28 maart en 4 april) tussen 19.00 en 22.00 uur gebracht worden naar het clubgebouw aan de Van der Marckstraat 19b in Leiderdorp. Wie niet in staat is de spullen zelf te komen brengen, kan ze laten halen. Neem daarvoor contact op via tel. 06 22681341.


Muzikale week vol workshops

mol n In de week van 3 tot en met 7 april organiseert stichting MOL een week muziek voor jong en oud, voor de absolute beginner en de vergevorderde. Deze workshops zijn toegankelijk voor iedereen.

Er is een gevarieerd programma opgesteld. Van een muziekworkshop voor peuters en hun (groot) ouders tot een jazzband voor volwassenen, het kan allemaal. Wil je je muzikale creativiteit kwijt in een klankverhaal, meespelen in een van de ensembles of bands of liever je kennis van de muziektheorie testen? Aan deze activiteiten nemen niet alleen cursisten maar ook anderen deel. Locatie: Berkenkade 7, 2351NA Leiderdorp.Meer informatie en inschrijven: www.muziekonderwijs-leiderdorp.nl.