Leiderdorp huldigt Jeroen Kampschreur op 29 maart

kampioen n Leiderdorper Jeroen Kampschreur, winnaar van de gouden medaille op de supercombinatie bij de Paralympische Winterspelen in Pyeongchang, wordt donderdag 29 maart om 18.00 uur gehuldigd in het Leiderdorpse gemeentehuis aan de Willem-Alexanderlaan 1. Alle Leiderdorpers zijn welkom daarbij aanwezig te zijn. Dat meldde burgemeester Laila Driessen maandagavond. Na de huldiging gaat de Paralympisch kampioen, voorafgegaan door drumfanfare Tamarco, naar Brasserie Park waar hij verder in het zonnetje gezet wordt.


Woninginbraak Van der Havelaan

politie n Tussen zondag 18 maart 17.00 uur en maandag 19 maart 7.05 uur is ingebroken in een woning aan de Van der Havelaan in Leiderdorp. De politie roept via Burgernet mogelijke getuigen op zich te melden. Wie in deze periode iemand heeft gezien die zich verdacht in de buurt ophield, verdachte voertuigen heeft zien rondrijden of andere informatie heeft die belangrijk kan zijn voor het onderzoek wordt gevraagd te bellen met 0900-8844.


Verkiezingsdag

stemmen n In tien stemlokalen verspreid over Leiderdorp kunnen inwoners vandaag hun stem uitbrengen voor de nieuwe gemeenteraad. Tegelijkertijd kan ook voor of tegen de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten 2017 gestemd worden bij het raadgevend referendum. De stemlokalen sluiten om 21.00 uur vanavond. Het gemeentehuis blijft de hele avond open voor publiek. Hier worden de eerste uitslagen verwacht tegen middernacht.