Lekker springen. | Foto: J.P. Kranenburg
Lekker springen. | Foto: J.P. Kranenburg Foto: Johan Kranenburg

Trampolinepark Trixs geopend in Leiderdorp

springen n Leiderdorp heeft er een attractie bij. Zaterdag 17 maart om 10.00 uur heeft Trixs Trampolinepark de deuren geopend van haar tweede vestiging, aan de Weversbaan 7 - 8 te Leiderdorp. Meteen kwamen vele - vooral jonge - bezoekers de trampolines uitproberen.

Trampolinespringen wordt in Nederland steeds populairder.Trixs heeft al ruim 3,5 jaar een vestiging in Leidschendam en breidt uit met een splinternieuwe groot trampoline park met de nieuwste innovaties als Ninja court, Battle beam, Interactive wall, High Performance, Foam Pit, Dodgeball en Basketball. Als eerste in de hele Benelux heeft Trixs zeshoekige trampolines..

Iedereen kan trampolinespringen bij Trixs, waar passie voor sport & entertainment samenkomen. Ook de allerkleinsten worden natuurlijk niet vergeten. Ze kunnen springen, klauteren en spelletjes spelen bij Mini-Trixs in een afgesloten gedeelte met onder meer mini trampolines voor kinderen tot en met 4 jaar.

Het team van Trixs biedt een breed programma. Zo worden naast de free jump uurtjes ook nog verschillende activiteiten georganiseerd van Jump cursussen, kinderfeestjes met een apart ontvangst ruimte, bedrijfsuitjes tot fitness lessen op de trampoline. Zelfs voor senioren zullen er lessen verzorgd worden.

Een gezellige horeca- en lounge area ontbreekt niet. Zo is er een kleine rooftop gemaakt waar bezoekers kunnen genieten van een kop koffie of iets lekkers kunnen eten.

Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina en website trixs.nl.


Beveiliger Huschka breidt werkgebied uit

overname n Het Leiderdorpse beveiligingsbedrijf Huschka Groep BV heeft haar werkgebied uitgebreid door de overname van de BBD Groep BV uit Bodegraven.

Algemeen directeur Leen Vonk van de BBD Groep BV heeft, na constructieve en positieve onderhandelingen, op donderdag 15 maart bij de notaris de aandelen van de BBD Groep BV aan de Huschka Groep BV overhandigd. Emil de Waal, algemeen directeur van de Huschka Groep BV: "Wij zijn, mede gelet op de paralellen met de BBD Groep BV, zeer verheugd met deze uitbreiding. Door de overname realiseren wij niet alleen een verdere groei van onze onderneming met omzet en het aantal medewerkers, maar vergroten wij ook ons werkgebied. Strategisch verstevigen wij hiermee de groei naar Haaglanden. Het dienstenpakket van beide ondernemingen is zeer complementair waardoor wij onze klanten een totaaloplossing kunnen bieden. De servicecentrale van BBD is hier onderdeel van."

De BBD Groep BV bestaat uit twee werkmaatschappijen, te weten de BBD Mobiele Surveillance BV en de BBD Security & Facility BV. De BBD Groep BV blijft onder de Huschka Groep BV zelfstandig opereren. Leen Vonk blijft voor nog minimaal drie jaar betrokken bij de onderneming.


37 matches bij Spark Speed-Meet

gesprekken n De Spark Speed-Meet op 15 maart in Area071 in Leiderdorp heeft 37 matches opgeleverd. Dit betekent dat 25 procent van de gesprekken en vervolg krijgt, of direct is omgezet naar een baan.

Ruim veertig werkzoekenden en bijna dertig werkgevers uit de regio hebben met elkaar gesproken tijdens de Speed-Meet. De groep werkzoekenden bestond uit mensen met een uitkering, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en statushouders. In tien minuten tijd werd er kennisgemaakt, als er binnen die tijd een 'klik' was, werd er een zwaailamp aangezet en was het duidelijk dat de partijen nog een keer met elkaar in gesprek willen, of dat er een concrete baanaanbieding was.

De Spark Speed-Meet is mogelijk gemaakt door Holland Rijnland en een initiatief van gemeente Leiden en is georganiseerd in samenwerking met diverse lokale ondernemersverenigingen.

Libertas Leiden maakt een match met één van de werkzoekenden. | Foto: John Brussel Fotografie