Eens per jaar is er een gezamenlijke maaltijd voor alle vrijwilligers. | Foto: PR
Eens per jaar is er een gezamenlijke maaltijd voor alle vrijwilligers. | Foto: PR Foto: PR

Altijd iets te doen…

Bij SCw Leiderdorp is altijd iets te doen. Niet alleen voor jongeren, maar ook voor vrijwilligers.

De vrijwilligers helpen bij de grote evenementen, disco's en activiteiten die worden georganiseerd voor jongeren uit Leiderdorp.

Zo vindt in de eerste week van de zomervakantie het huttenbouwen plaats. Vrijwilligers helpen de kinderen met het bouwen en verstevigen van de hutten, helpen bij het eten en drinken of zorgen dat iedereen genoeg materiaal heeft. "Het huttenbouwen is altijd een hele belevenis, zowel voor de kinderen als de vrijwilligers" vertelt Corrien Janson, jongerenwerker bij SCw Leiderdorp.

Tijdens Halloween zorgen tientallen vrijwilligers voor een spannende spooktocht in de houtkamp. Hierin kunnen zij al hun creativiteit kwijt, zowel in de aankleding als in de outfits die de honderden bezoekers de stuipen op het lijf moeten jagen.

'Het huttenbouwen is altijd een hele belevenis, zowel voor de kinderen als de vrijwilligers'

De vrijwilligers van SCw worden op verschillende manieren gewaardeerd. Zo is er een jaarlijkse nieuwjaarsborrel en in de zomer een gezellige barbecue.

Niet alleen voor de grote evenementen worden vrijwilligers gezocht, er zijn nog veel workshops, cursussen en activiteiten waar vrijwilligers ook van harte welkom zijn!
Zou jij je ook graag willen inzetten bij SCw Leiderdorp? Mail dan naar info@scwleiderdorp.nl of bel 071-5898203.