Nieuws van Pluspunt

Hulp bij belasting

Als u het lastig vindt om uw belastingaangifte in te vullen, kan een vrijwilliger van Pluspunt u hierbij helpen. De kosten bedragen € 12,50. Voor meer informatie, de criteria die wij hanteren of het doen van de aanvraag kunt u terecht op de website of telefonisch contact opnemen.

Dagprogramma

Redt u het thuis met de nodige hulp nog net, maar komt u nog maar weinig de deur uit? Mist u contacten en activiteiten? Dan is het Dagprogramma misschien iets voor u. Door deelname aan het Dagprogramma komt u er weer eens uit. Ook kan het prettig zijn voor uw mantelzorger om wat tijd voor zichzelf te hebben. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pluspunt.

Gezelligheid in De Hoeksteen

Elke week op donderdag is er gelegenheid voor bewoners van de Schansen en de Dreven om binnen te lopen bij Buurtkamer de Hoeksteen. In een ontspannen en positieve sfeer kunnen bewoners elkaar ontmoeten bij een lekker kopje koffie. Wilt u alleen maar gezellig met elkaar praten of toch liever kaarten, kleuren voor volwassenen, sjoelen of schaken, het kan allemaal. Er is ook de mogelijkheid het Mahjong spel te leren, dit is een mooi chinees spel. Bent u bekend met Mahjong dan kunt u uw eigen spel meenemen.

Locatie: Houtschans 107. Tijd: 10.00-12.00 uur. Kosten: koffie/thee. Aanmelden is niet nodig.

Pluspunt Actief

Mensen willen, ook als ze ouder worden, graag actief blijven. In je eentje een fietstocht of wandeling maken vinden veel mensen toch minder leuk om te doen. Pluspunt organiseert Pluspunt Actief met o.a. een fiets-, wandel-, nordic walking- en scootmobielclub. Iedere inschrijving voor een club kost € 12,50 per jaar. De clubs starten binnenkort; fietsclub op 12 maart, wandelclub op 30 maart, nordic walkingclub op 12 april en scootmobielclub op 16 mei. Voor meer informatie kunt u de folder ophalen bij Pluspunt of u kunt terecht op de website.

Algemene informatie Pluspunt

Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9-12u) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156, 2352 SM Leiderdorp, tel. (071) 541 35 36, via e-mail: info@pluspuntleiderdorp.nl of de website: www.pluspuntleiderdorp.nl.