Nieuws van Pluspunt

Voorjaarsvakantie

Van ma 26 februari t/m vr 2 maart is het voorjaarsvakantie. In deze week zullen er geen sportlessen plaatsvinden.

Woe 7 mrt: Muziek met een Maatje

Speciaal voor mensen met dementie of afasie een muzikale activiteit om samen met uw mantelzorger van te genieten. Naast samenzang is er ook tijd voor een muzikaal intermezzo. Onder begeleiding van Marian Jaspers Fayer, muziektherapeute en musicus. Inloop met thee en koffie 14.45 uur. Activiteit 15.00-16.30 uur, Pluspunt. Kosten 2,50 p.p.(incl. thee/koffie). Aanmelden is prettig maar niet noodzakelijk.

Do 8 mrt: Pluspuntcollege

Asterix, de vrolijke wetenschap. Jaap Toorenaar laat aan de hand van veel plaatjes niet alleen zien dat veel historisch juist is in deze strip, maar ook dat er veel verstopte humor voor volwassen ontwikkelde lezers in verwerkt zit. Pluspunt 14.30-15.30 uur. Kosten € 3. Aanmelden is niet nodig.

Za 17 mrt: Koren zingen voor ouderen gaat niet door

Wegens ziekte van de dirigent gaat het optreden van het Wereldkoor niet door.

Hulp bij belasting

Als u het lastig vindt om uw belastingaangifte in te vullen, kan een vrijwilliger van Pluspunt u hierbij helpen. De kosten bedragen € 12.50. Voor meer informatie, de criteria die wij aanhouden of het doen van de aanvraag kunt u terecht op de website of telefonisch contact opnemen.

Sporten en bewegen

Pluspunt biedt verschillende mogelijkheden om te sporten en bewegen. O.a. Meer bewegen voor Ouderen, verschillende sportgroepen, volksdansen en de wandelclub. Wilt u meer gaan bewegen? En vindt het leuk om dit in groepsverband te doen en naast bewegen naderhand ook nog gezellig bij te praten? U kunt vrijblijvend een keer mee doen bij een van de groepen of clubs. Voor een volledig overzicht en meer informatie kunt u terecht op de website of ons bellen.

Algemene informatie Pluspunt

Voor vragen op het gebied van welzijn, dienstverlening en mantelzorgondersteuning kunt u iedere werkdag (9.00-12.00 uur) terecht bij Pluspunt, Splinterlaan 156, 2352 SM Leiderdorp, tel. (071) 541 35 36, e-mail: info@pluspuntleiderdorp.nl, website: www.pluspuntleiderdorp.nl.